Naši Heroji i Douchebags ove sedmice | BA.rickylefilm.com
Osobe

Naši Heroji i Douchebags ove sedmice

Naši Heroji i Douchebags ove sedmice

Heroes & Douchebags u nedelji

Ko - i što - mi loving odmah (i ono što definitivno ne)

Heroes

Leighton Meester

Za pisanje iznijansiran i inteligentan esej o feminističkoj podtekst romana John Steinbeck Of Mice and Men. Leighton trenutno igra Curley supruga u Broadway fazi šou, a tokom četiri mjeseca rok je primijetio da reakcije publike na Curley supruga je da je ona strip lik, nego tragična žrtva vjeruje da ona bude. Pročitajte Leighton esej ovdje, i pripremite se iskopati svoj GCSE set tekst za drugu čitanje.

Barrowford OŠ

Pismo od učitelja glave, Rachel Tomlinson, pozivajući studente da ne brine o svojim maturu rezultatima je otišao virusne ove sedmice. U njemu ona piše:

"Ljudi koji stvaraju ove testove i pogodi njih ne zna svakog od vas. Način na koji nastavnici, kako se nadam da ću i sigurno nije način na koji vaše obitelji učiniti. Oni ne znaju da može biti pouzdan, vrste ili promišljen, a da probate, svaki dan, biti veoma najbolji. Bodove dobijate će vam reći nešto, ali neće ti sve. "

Pročitajte punu pismo ovdje.

Joel Zwicky

Aka najboljih svjetskih policajac, koji je postao prvi američki policajac da patroliraju na skateboard. Zajedno sa sitnim trepćuće svetlo, Zwicky kaže da je njegov neobičan način transporta mu omogućava da se "razbije policajac-vs-skateboarder mentalitet" i graditi bliže veze sa zajednicom.

Čudo

Kreatori stripa su ponovno cast jednog od svojih najlegendarnijih likova, kao žena.. Od oktobra, Thor će biti žensko - a ona nije privremena substitite, kaže serije pisac, Jason Aaron: "Ovo nije She-Thor Ovo nije Lady Thor Ovo nije Thorita....Ovaj je THOR Ali to je za razliku od.. Bilo Thor koji smo ikada vidjeli. " (Ne tako dobre vijesti za ljubitelje Chris Hemsworth, iako.)

Engleske crkve

Koji je nakon pet sati rasprave u ponedjeljak, velikom većinom glasali u korist žena biskupa. "Ovo je prekretnica za Crkvu Engleske i veliki korak naprijed u stvaranju naše pravednije društvo", rekao je zamjenik premijera Nick Clegg.

Kretenima

Wicked Kamperi

Ovo Australian najam poslovnih udario naslova ove sedmice su slike svojih vozila, da je kompanija 'ukrašen' sa seksističkim i homofobični grafiti, udario na internetu. Nakon peticiju, bili su prisiljeni da biste ga uklonili.