Natalija Portman: Mislim da će napraviti Thor 3 - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Natalija Portman: Mislim da će napraviti Thor 3 - vesti o poznatim ličnostima

Natalija Portman: Mislim da će napraviti Thor 3 - vesti o poznatim ličnostima

Natalie Portman: "Mislim da će se Thor 3"

Natalie Portman možda nehotice potvrdila da Marvel Studios su postavljeni da bi treći Thor film (cue "ups" kolektivne radosti iz GLAMOUR.com tim).

Glumica, koja igra Thor je jedna prava ljubav naučnik Jane Foster u filmovima, nagovestio da treći film i možda već u pripremi. Oskarovac Portman je bio pozvan da komentariše ko-zvijezda Sir Anthony Hopkins 'izjave na kojoj je pisalo da se nada da će biti treći nastavak hit nordijskoj superheroj priču. U razgovoru za E! Online, Portman je rekao: "Da, pa mislim da će oni napraviti Thor 3, tako da mislim da će Anthony biti zadovoljan." 31-godišnja glumica je otvorio oko radi vratolomije u filmu previše: "Nisam stvarno nemam toliko fizička aktivnost u ovom filmu jer sam slabić, Zemljanku koji treba biti zaštićen od svega toga , jer su svi oni nadređeni vrsta, Asgardians koji su rođeni ratnici. "

Thor: The Dark World se otvara u Velikoj Britaniji 30. Oktobra. Pazi na prikolicu ispod.

IZVOR: E! ONLINE

Dana 23. Aprila 2013. Godine, napisali smo.

Chris Hemsworth je reprizirao svoju superheroj ulogu u prvom Thor: The Dark World prikolica.

Promotivni video, koji je ranije danas je premijerno, vidi nordijski Bog bori vojske Dark Elves, uvodeći Jane Foster (glumi Natalie Portman) kroz Asgard i suočavaju off protiv Malekith - zla negativca glumi Christopher Eccleston.

Takođe, glumi Tom Hiddleston kao dugodlaki Loki, Thor zloglasnom usvojen brata.

Zaokruživanje sporednim ulogama su Sir Anthony Hopkins, Rene Rosso, Idris Elba, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings i Zachary Levi.

Alan Taylor (Game Of Thrones) zamijenila je Kenneth Branagh kao drugi direktor Thor serije. Christopher Markus i Stephen Mcfeely su pisali scenarij za epsku avanturu. Prethodna pisanja kredita duo uključuju Kapetan Amerika: Prvi osvetnik, između ostalog. Pridružile su im se u pisanoj formi dužnosti strip pisar Christopher Yost.

Thor: The Dark World će u Velikoj Britaniji otvoriti 30. Oktobra 2013. Godine.

POGLEDAJTE TRAILER ispod:

[Html ####]

Zato smo 3 TOM HIDDLESTON

Šta bi to izgledalo upoznavanje THOR?

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

Zašto smo ♥ Tom Hiddleston (i Priyanka Chopra može samo složiti)