Ne želim da živim zauvek VIDEO: Taylor Swift i Zayn Malik Duet za pedeset nijanse tamnije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ne želim da živim zauvek VIDEO: Taylor Swift i Zayn Malik Duet za pedeset nijanse tamnije

Ne želim da živim zauvek VIDEO: Taylor Swift i Zayn Malik Duet za pedeset nijanse tamnije

Mogao Zayn i Taylor Swift osvojila Oscara za 'I Do not Wanna Live Forever'? Molim te, reci da.

Može biti još 'Bad Blood' nakon ovoga.

Taylor Swift je poslao muzičke industrije u ludilo nakon što je objavila osveti track 'Look What You Made Me Do ". U ne tako suptilan video, ona snubs njen rival Katy Perry, posebno nemaju Grammy. Ali Taylor mogu imati još više razloga da odmahne mrzitelji isključen, jer je upravo otkriveno da je pop princeza može zapravo vreća Oskara.

Prema The Hollywood Reporter, Universal Pictures koji distribuira Pedeset nijansi tamnije u kojem se pjesma pojavila u, imaju udarac počeo kampanju kako bi T-Swizzle i njenim saradnicima, Zayn Malik, Jack Antonoff i Sam Dew, a 'Best Original Song' nominaciju.

Dok će to biti druga nagrada za hit nakon što je kući 'Best Collaboration "na VMA, američki filmski studio odbio ovih planova. Ali, glasnogovornik je potvrdio da su oni podržavaju kampanju pjesmu za uzeti u obzir.

Pogledajte ovaj prostor...

U iza-the-scene snimak iz spota, Taylor je otkrila da je većinu svog solo scene u ranim jutarnjim satima snimljen prije nego što je čak stigao Zayn.

"Mi smo u Londonu. To je ranije nego što mi je stalo da zaista se čak reći", kaže ona.

"Počeli smo snimati video za 'I Do not Wanna Live Forever". I ja sam prvi, jer je jasno da ne traže dovoljno kasno puta poziv jer Zayn spava negdje u Londonu, pretpostavljam, pod nekom vrstom svile jorgan. "

Ispostavilo se da nismo bili jedini koji su opsjednuti glam Bad Blood pjevačice u ovom videu (oni sjaj usne su LIFE) kako je izgledala prilično impresioniran to sama, rekavši: "Ja sam kao i stvarno sada oduševljen oko usana. Osjećam se kao da imam disko kugla na moje lice. "

Gledati full clip ovdje:

Uoči video izdanje za I Do not Wanna Live Forever, i Taylor i Zayn je na Instagram da odustane video teaser i bilo je sjajno, kao što biste očekivali.

[Instagram id = "BNyFYpMBNOU"]

Sada, video pune je tu u svim svojim seksi slavu. EEK.

Video vidi Zayn i Taylor zlovoljno istražiti skromni lit hotel dok peva stazu prije nego Uništavaju ga na kraju. Povjerenje, nas moraš da ga vidim.

Ps Zayn izgleda super hot i Taylor izgleda prekrasna! LJUBAV.

Pjesma je napisana za film Taylor Swift (ali naravno!), Jack Antonoff (Lena Dunham dečko) i Sam Dew.

Zayn griva: Zayn Malik frizure tijekom godina