Niall Horan Tamera Foster X Factor romansa glasine - vijesti iz celeba | BA.rickylefilm.com
Osobe

Niall Horan Tamera Foster X Factor romansa glasine - vijesti iz celeba

Niall Horan Tamera Foster X Factor romansa glasine - vijesti iz celeba

Sam ili Niall? Tamera Foster cosies do bivšeg plamen

Drži se... Pre malo, Tamera Foster je prelazio prstima za romantiku sa Niall Horan. I sada je bila naglo cozying do bivši natjecatelj (da ga je pokrenut off prošle sedmice) i glasine plamen Sam Callaghan.

The X Factor nada se činilo da je zaboravio sve o njoj tvrdnje tajnih razgovora sa One Direction zvijezda kada je viđen ruku pod ruku sa Callaghan na sada magazina božićnoj zabavi.

Zvezda-u-odluka udružili dugu, crnu haljinu s kožnu jaknu i debeli, zlatne ogrlice za ovu priliku.

Prisutni su bili i Luka prijatelja, bivši X Factor zvezdica Katie Waissel i Kitty Brucknell i nekoliko ljudi narandžasto-tražim od TOWIE.

Šta. A. Bash.

25. Novembra 2013. Godine, napisali smo.

Najčudnija prošlosti / sadašnjosti X Factor hook-up ikad? Bi mogao biti, ako glasine povezivanja trenutne nade Tamera Foster i One Direction 's Niall Horan je vjerovati.

Par je u početku susreo kao Boyband prethodno snimljene njihov nastup Story Of My Life, a Foster je učinila malo poreći da su njih dvojica, a koje je u međusobnom društvu.

"Niall i ja smo razgovarali u privatnim," rekla je ogledalo na nedjelju.

". On je najpoznatija osoba u mom telefonu nakon Nicole Scherzinger Nadam se da me se dopada - on je super."

Lucky za Foster, izvještaji ukazuju na to da Horan zaljubio u nju gotovo "odmah", nakon što je uređen za njegov bend da se sastane sa Stacey Mowle - bolesna mlada prijateljica ona pokušava da podigne novac za pomoć.

"Proveo sam većinu vremena sa Niall. On je stvarno zabavno i vrlo nezrelo", nastavila je. "Ja se stvarno hiper prije nego što sam pjevati, tako da sam praktično odbija od zidova. Pevao sam," Da, ja sam spreman, ja sam spreman ", a Niall počeo da peva," Ja sam spreman, ja sam spreman ", zajedno sa mnom. On je tražio moj broj, a mi smo razgovarali.

"Niall me tvitovala kada smo se prvi put sreli, ali sada samo direktnu poruku", dodala je ona.

Sebe Horan je još komentirati Tamera otkrića, ali je očigledno "raduje" da je vidi na The X Factor finala u tri sedmice, kada su One Direction postavljena za obavljanje po drugi put.

IZVOR: MIRROR u nedjelju

30 Slike One Direction Loving Life