Nick Lachey i Vanessa Minnillo bebe vijesti, ime i fotografija | BA.rickylefilm.com
Osobe

Nick Lachey i Vanessa Minnillo bebe vijesti, ime i fotografija

Nick Lachey i Vanessa Minnillo bebe vijesti, ime i fotografija

Nick i Vanessa Lachey beba vijesti: To je djevojka!

Čestitamo Nick Lachey i njegova supruga Vanessa - par su pozdravili svoje drugo dijete na svijet.

Ponosni mama dijelio sretna vijest na svom blogu, pišući da je ona, Nick i dva-godišnji sin bračnog para Camden su svi "uzbuđena" najavljuje dolazak svog "slatka lepa devojčica, Brooklyn Elisabeth Lachey!"

Sladak ime, mislimo da ćete se složiti? Šta više, Vanessa nam je dao sve mnogo više informacija o svom novom baby girl.

"Ona je rođena 5 Jan 2015 u 17:17. Ona je težio u na 7 kilograma 15 grama, dugačak je 21 centimetara i već je osvojila srca svih nas", napisao je Vanessa. "Ja sam sanjao o ovom trenutku dok se sjećam, kad sam se sresti moju devojčicu. Prijatelj mi je nedavno rekao kako je magični danas da će to biti, jer to je dan ću upoznati moj najbolji prijatelj. Ne mogu ni da vam kažem kako se činilo da je drži u naručju po prvi put. Mama, tata i veliki brat kamera te volim tako da je već puno, Brooklyn! "

U Lacheys dijele ova slatka slika, isto.

Čestitke sretan par na uzbudljiv bebu vijesti.

Dana 16. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Bivši član Boyband Nick Lachey i TV lice Vanessa Minnillo imaju velike novosti - oni očekuju zajedno svoje drugo dijete.

Volimo malo slatka beba vijesti na srijedu ujutro - i način na koji Nick je najava svakako je sladak - on tweetovao slika od "to je Žena" napisana u pijesku, uz naslov: s "Ne mogu zamisliti bolji način kako bi proslavili 3 godine braka sa mojim prekrasnim @VanessaLachey od ovoga! #family. "

Ne mogu zamisliti bolji način da se proslavi 3 godine braka sa mojim prekrasnim @VanessaLachey od ovoga! #family pic.twitter.com/vWwnJoN11H

- Nick Lachey (@NickLachey) 15. Jul 2014

Bračni par, koji se oženio 2011. Godine, imao svoje prvo dijete zajedno, Camden John, u 2012. U to vrijeme Vanessa patio od onoga što je nazvao "baby blues" nakon porođaja, a pisao je o svom iskustvu i emocionalne borbe otvoreno na svom blogu. Ali sretno Vanessa je došao preko, i sada je sretna majka do 22 meseci starog Camden.

Čestitam!

Iz 2014. Godine Celebrity Babies