Nina Dobrev napušta Dnevnike vampira: izjava i ostavljanje partijskih slika | BA.rickylefilm.com
Osobe

Nina Dobrev napušta Dnevnike vampira: izjava i ostavljanje partijskih slika

Nina Dobrev napušta Dnevnike vampira: izjava i ostavljanje partijskih slika

SPOILER: Kako Nina Dobrev je napustio The Vampire Diaries

Nina Dobrev sinoć ju je posljednji nastup na The Vampire Diaries - ali ona je izašla s praskom.

Glumica, čiji je karakter Elena sinoć pobjegao smrti u nizu finale zbog povezivanja čin povezivanja joj da Bonnie, igrao Kat Graham, objavljeno niz snimaka na svom Instagram. Fotografije pokazala da joj cast dao vrlo kolač punjen ispraćaj. Pazi ispod:

Dana 7. Aprila 2015. Godine, napisali smo:

Ako ste ljubitelj The Vampire Diaries, možda želite da se i sami maramicu jer Nina Dobrev, koji igra Elena Gilbert u emisiji, je odveden u Instagram reći navijačima da napušta show nakon šest godina.

26-godišnja glumica je rekao fanovima je izlazila da nastavim sa "novo poglavlje" u njenom životu.

Nina je proveo vikend na grupu odmor u Gruziji, ali to nije bio samo praznik, to je bila zbogom stranke.

Ona je napisala: ". Najdraža TVD porodice, upravo sam proveo najljepše vikend na jezeru Lanier u Gruziji sa svojom TVD porodice, glumcima i ekipi The Vampire Diaries Želim biti prvi koji će vam reći da je nije bilo ' t samo praznik proslave, to je bila zbogom stranke. "

Dobrev igra Elena Gilbert, djevojku koja postaje uključeni u dva vampira - Stefan Salvatore i njegov brat Damon.

"Uvijek sam znao da sam htio Elena priča se da je sezona avantura šest, a unutar tih šest godina sam dobila putovanje života.

"Bio sam ljudsko, vampir, a dvojnik, luda besmrtan, a dvojnik pretvarajući se da ljudsko biće, ljudsko se pretvara da je dvojnik.

"Dobio sam otet, ubijen, uskrsnuo, mučeni, opsovao, body-zgrabio, bio je mrtav i nemrtvih, a tu je još mnogo više da dođu pred finale sezone u maju.

"Elena se zaljubio ne jednom, već dva puta, sa dva epskim srodne duše, i ja sam napravio neke od najboljih prijatelja ću ikada znati i izgradio proširene porodice ću voljeti zauvijek."

Serija sedam emisije je potvrdio i da će samo napred bez Nina. U izjavi za The Hollywood Reporter, izvršni producent emisije Julie Plec, koji je na ovoj slici u mnogim Nina praznika slike, opisao je kako je to "bittersweet i lijepa" da se oprostimo.

"Nakon zajedno šest i više godina, cijeli cast i posada The Vampire Diaries je dostigao nivo bliskosti da ja ne mislim da bilo koji od nas nije očekivao", rekla je ona.

"Nina je uzbuđen da raširi krila, odmorite se, putovati svijetom i da ga na juriš, a mi joj podršku hiljadu puta.

"Mi ćemo propustiti Nina i 400 znakova igrala, ali radujemo se lude i uzbudljiv izazov i dalje pričaju priče naših Salvatore Brothers i naše veoma voljen i nadaren ansambla."

Nina potpisao njen Instagram post sa porukom direktno na svoje fanove, rekavši: "Vi, prekrasni Fandom koji su dali više ljubavi, podrške i strasti nego što je iko mogao da zamisli prije sedam godina, kada je mladi Degrassi djevojka iz Kanade pojavio u LA na audiciju za 'da Sumrak TV šou'.

"Volim vas sve. Vežite pojaseve. Ako mislite da znate šta dolazi, ti ne."

IZVOR: THR