Noel Fielding Činjenice: ko je Noel Fielding? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Noel Fielding Činjenice: ko je Noel Fielding?

Noel Fielding Činjenice: ko je Noel Fielding?

Jedanaest stvari koje trebate znati o Noel Fielding

SWOT se na novom GBBO domaćina.

Glumac i komičar Noel Fielding je vjerojatno najpoznatiji po kultnom 00s komedija The Mighty Boosh, tako da je došlo kao iznenađenje kada je najavljen kao novi domaćin Great British Bake Off. Mel ili Sue nije, ali u prvoj epizodi sinoćnjem, Noel naišao prilično dobro, s fanovima hvaleći njegov izgled.

Evo jedanaest morate znati činjenice o voditelj.

On ima istoriju sa torte

"Kada sam imao 14 godina, imao sam posao u poslastičarnica", rekao je The Guardian. "Dobio sam uhvaćen u šefa, ležeći jede kolač, a je izbacen na moj prvi dan."

On je South London dječak

Noel, 45, rođen je u Westminster, ali je odrastao u Pollards Hill u Croydon. Njegovi roditelji, Diane i Ray Fielding, bili su 18 godina kada su ga imali, a on kaže da je imao "dosta stranaka", kada je bio mlađi.

On je Blizanci

Noel je rođen 21. Maja 1973. Godine, što ga je 44 godina. Svako drugo misli da izgleda način mlađi ?!

Počeo je kao stand-up komičar

U kasnim 90-ih godina, Noel bila redovna na londonskom stand-up komedije je. The Mighty Boosh počeo kao pozornica show prije nego što svoj debi na BBC-u 2004. Godine.

On je bio kapetan ekipe na Never Mind The Buzzcocks

Noel pojavio na chat show od 2009. Do 2015. Godine, prema The Sun, tvrdio je domaćin Simon Amstell "uništio to", jer je bio previše okrutan i gosti su se bojali da bude ismejan. Preston od običnog Boys, anyone?

Njegova devojka je Radio X prezenter lliana Bird

Lliana je bio u vezi sa Noel od 2009. Ona je britanski radio voditelj, pisac, glumica i suosnivač humanitarne pomoć izbjeglicama. On je ranije od Courtney Love i Peaches Geldof.

On je sarađivao sa Kasabian Sergio Pizzorno

Noel je jedna polovina 'alternativne muzike projekta' Loose Tapiserije Sergio 2012. Zajedno su stvorili glazbu za njegov šou Noel Fielding Luxury Comedy. Također je glumila u spotu za Kasabian za 2009. Track 'Vlad Nabijač'.

On ima diplomu iz grafičkog dizajna i oglašavanje

Noel diplomirao Buckinghamshire Chilterns University College (trenutno Buckinghamshire New University) u 1995. I kaže da je bio jedan od najsretnijih puta u njegovom životu. "Mrzim školu, pa kad sam na ovo mjesto sa drugim ljudima koji su mogli izvući i da su zainteresovani za našminkan, da je izvanredan."

On je i dalje žele umjetnika i održala nekoliko izložbi, uključujući Jelly Fox, video instalacija prikazan na galeriji Saatchi u 2012. Godini.

Imao je hepatitis u svojoj uni godina

Uvjet je značilo da nije mogao piti za šest mjeseci, što mu je izašao iz navike za piće socijalno za nekoliko godina. "Ja sam bio u mogućnosti da se uživati ​​samo ništa", rekao je on za The Sunday Times. "Ostao bih se 'Til četiri ujutro, sa svima ostalima pijanstva. Samo se malo truda i možete naviknuti na to."

Jednom je provalio u Russell Brand kuću

"Pokušao sam da krišom u kuću u 3.30 ujutro", rekao je The Herald u 2015. "Imao kuća 50 Cent u LA, to je gdje je živio. Nisam imao ključeve, pa sam pokušao da se popne preko ograde. To je bila električna ograda i alarm otišao a ja sam bio kao, "F * ck, ovo ne ide dobro." Sledeća stvar, tu je zrak na glavi i policajac mi govori 'Gospodine, silazi ograde. "

Par se odavno i Russell je obećao da postane sudija strogo od sluha GBBO vijesti Noel.

On nikada nije naučio da vozi

Mnogo na ovu užas njegovih kolega GBBO. Fielding otkrio, "Pavle se onesvijestila kad je saznao, morao sam da ga oživi sa Macaroon".

Sada saznati više o ovogodišnjem Bake Off natjecatelja:

Great British Bake Off 2017: Upoznajte pekari ćeš biti opsjednut