Novogodišnja predstava Mariah Carey 2017 - 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

Novogodišnja predstava Mariah Carey 2017 - 2018

Novogodišnja predstava Mariah Carey 2017 - 2018

Mariah Carey napokon progovara o tome novogodišnju performanse

Ona nije imao nazad.

Nakon onoga što je bilo prilično mnogo noćna mora novogodišnju nastup na LIVE TV emisiji Dick Clark je novogodišnji Rockin 'Eve Ryan Seacrest, Mariah Carey je imala dosta reći na nedavnom intervjuu za Rolling Stone Magazine.

Pjevačica koje se čini da imaju tehničkih poteškoća tokom svog live Times Square performanse, rekla je "krivi svi" za incident:

"Nekada sam se nervirati stvarima. To je van moje kontrole, i imao je sve nije bio takav ukupno haotično nered, onda bih bio u stanju da se nešto dogodilo. Čak su i plesači trebalo da zaustavi ples i pomogao mi je van f *** ing fazi. Žao mi je. To je bio nered, a ja sam kriv svima, i ja sam kriv ne odlazi nakon probe. "

Mariah je neodlučan da progovore o tome, i rekla je da ne očekuje da ljudi shvate što se dogodilo:

"Ne želim ni da bi to previše, ali kako god, mi očito govorimo o tome, Doček Nove godine situacija -. Da se ništa ne može"

Ona je nastavila: ". To je nešto što, gdje, ako ne mogu to objasniti cijelom svijetu, onda oni neće to shvatiti, jer to nije ono što oni rade Baš kao što sam ne bi razumeo neko ko je imao kancelarijski posao i kako se to radi. Nisam mogao. Bukvalno sam nesposoban da bude u stvarnom svijetu i preživljavanje. "

U januaru, njen rep je također skočio na Mariah odbrane kao što je bio napadnut nad obavljanjem, optužen za usne sinhronizaciju i odbija da proba.

Dick Clark Productions je negirao da je kriv, ali u međuvremenu, Mariah menadžer Stella Bulochnikov je ponudio svoju verziju događaja.

Rekla je Entertainment Weekly da produkcijskog tima emisije pruža Mariah sa slomljenim mikrofon u uho, što znači da ona nije mogla sama čuti u svim tokom nastupa.

Svako ko je vidio Predstava će se prisjete Mariah kaže: "F- to, dosta mi je" tokom trećeg pjesmu.

Objašnjavajući ovo, Bulochnikov tvrdi da je Mariah zatražio je novo u uhu nakon što nije uspio u sebi čuje tokom razgovora sa Ryan Seacrest prije izvođenja. Ona kaže da su emisije tim nikada nije popravio problem, uprkos osiguravajući da će joj audio raditi do trenutka kada njen nastup polazna provjetravanje.

"Dakle, u pravu kada ide uživo, ona ništa ne čujem. Uši su mrtvi. Oni su mrtvi", rekao je Bulochnikov EW.

"Pa ih se povlači iz uha, jer ako ih umetnik drži u ušima onda sve čuje tišina Jednom ih je skinula uho joj je u nadi da će joj čujem muziku, ali zbog okolnosti -. Tu je buka iz Times trga i muzika odzvanja iz zgrada - sve što čuje je haos ona ne može da čuje njenu muziku To je ludnica u trenutku, ne postoji način da se oporavi "....

Pozivajući se na razgovor nakon predstave u kojoj je pitala produkcijske kuće emisije da spriječi performanse idu uživo na Zapadnoj obali - gdje 0:00 pada kasnije, što znači da show nije Air Live. Kada je čuo da su oni to odbili, ona kaže da su ih optužili da žele "virusne trenutak u bilo trošak".

U slučaju da ste propustili neugodno performanse, možete ga pogledati ispod:

Tokom svog pjesmu, emocije, ona se može vidjeti pejsinga pozornicu i govori publici da pjeva za nju.

Ona rekao je okupljenima: "Trudim se da budem dobar sport ovdje."

Vidjevši smiješno strani na dan Nove godine, Mariah je na pisanje Instagram: "Shit happens 😩 imati sretan i zdrav novu godinu svi 🎉 Evo na što više naslova u 2017. Godini 😂!"

Mariah, još uvijek volim te - a to tweet sumira to savršeno.

Možda Mariah Carey nije dao performanse koje 2016 želio, ali je ona dala performanse 2016 zaslužio.

- Beth, stranac (@bourgeoisalien) 1 januar 2017