Olivia Wilde dojenje fotografija američkih beba pics | BA.rickylefilm.com
Osobe

Olivia Wilde dojenje fotografija američkih beba pics

Olivia Wilde dojenje fotografija američkih beba pics

Olivia Wilde predstavlja za dojenje fotografija u SAD-Glamour

Olivia Wilde je na naslovnoj GLAMOUR SAD ovog meseca - i unutar časopisa, glumica doji joj 3 mjeseca stara beba, Otis, u dizajner teme.

Fotografisao Patrick Demarchelier u Roberto Cavalli haljinu, Prada štikle, a Prada šal, Yossi Harari naušnice i Lanvin prsten, Olivia i beba izgledati neodoljivo u slatko snimaka. I mada, kao i mnoge slike poznatih dojenja njihove bebe, oni su izazvala pometnju na internetu, Olivia govori u razgovoru o tome zašto fotografiji je bio prirodan izbor za nju:

"Biti pucao sa Otis je tako savršeno jer svako portret mene sada nije potpuna bez mog identiteta kao majka biti dio toga. Dojenje je najnormalnija stvar. Ne znam, sada izgleda kao Otis treba uvijek biti na moje grudi. "

Obraćajući se urednik američkog GLAMOUR Sindi Leive u intervjuu Olivia je dodao:

"Izgledalo je kao da smo snimanja da višestruki žena smo govorili -. Za koje znamo da možemo da može biti neko ko je istovremeno majke i profesionalne i seksi i priseban".

Ali ona je brzo ukazati da ovo glamurozno snimanje nije tipičnu sliku života kod kuće s bebom:

"[Ali] Mislim, ja sigurno ne izgleda tako kad sam [obično] dojenja. A tu je obično pelene su uključeni."

Olivia je govorio brak u intervjuu raspravlja koliko je važno joj je prvi brak bio je, objašnjava: "[I] ne bi tu osobu bez da je prvi brak zaista odrastao sa mojim prvim mužem.".

Što se za nju i Otis "otac (i njen zaručnik), Jason Sudeikis, Olivia nije dobio nikakve posebne plans.yet:

"Mi se bave, ali nema posebnih planova još -.. Samo moramo naći vremena da ga sastavi Na mnogo načina, dijete je više obaveza Mi smo u potpunosti posvećeni i zaista sretna kao obiteljska I nema. Definicija "normalne porodice" više. Deca danas odrastaju s toliko različitih definicija obitelji. Mislim da ono što ja kažem je da ne osjećam nikakav pritisak da se to uradi. Ali, mislim da će biti jako zabavno ".

Olivia Wilde se pojavljuje na naslovnici Glamour je septembarskom izdanju, na kioscima širom zemlje 12. Avgusta i sada dostupan digitalno na glamour.com/app.

Pogledajte više slika sa snimanja ovdje: http://glmr.me/1kiBFCR

Porodiljskog stil inspo od nekih chicest trudnica na svijetu