Omiljeni čita Jim Sturgesa - vesti o poznatima i intervjui | BA.rickylefilm.com
Osobe

Omiljeni čita Jim Sturgesa - vesti o poznatima i intervjui

Omiljeni čita Jim Sturgesa - vesti o poznatima i intervjui

Jim Sturgess 'omiljeni čita

Jednog dana star Jim Sturgess otvara do GLAMOUR.com o njegovom omiljenom ikad čita.

Guliverova putovanja Jonathan Swift, 5 €

Ovo je priča koju sam volio kao klinac. To je vrsta priče koje možete uživati ​​na toliko nivoa. Kad god ponovo ga kao odrasla osoba, otkrivam sve više i više od poruka o životu i svijetu u kojem živimo u skrivenim u okviru svoje teme. To je često fantazija priče koje su u stanju da se najbliži objašnjava našu stvarnost.

Cloud Atlas David Mitchell, 4 €

Ova knjiga je najnovija knjiga sam pročitao da potpuno raspametilo. Imati takav jedinstveni odvojene priče koje tkaju tako suptilno zajedno kako bi stvorili veći značenje i da svaka priča kao angažovanje kao naredni i biti toliko različiti čini tako uzbudljiva za čitanje.

Majstor i Margarita Mihail Bulgakov 6 €

Sam uključen u ovoj knjizi, kada sam čuo da je inspiracija za Rolling Stones pjesmu Sympathy for the Devil. To je zaista maštoviti čitanja sa egzotičnim i šarene likove koji ostaju s vama dugo nakon što ste završili knjigu. Osećaj je kao da čitate divan i uvrnut san.

Birdsong Sebastian Faulks, 5 €

Naučio sam mnogo o prvom i drugom svetskom ratu u školi, ali to nije bilo sve dok nisam pročitao ovu knjigu da je moj um je zaista odveden u to mesto u istoriji. Nisam mogao miris rovova, osjetiti gubitak i doživite strah kroz riječi ove knjige. To mi je bilo tako grafički u mojoj glavi i po prvi put sam osjetio sam shvatio više od onoga što bi bilo kao da je bio živ u to vrijeme, boreći se za svoju zemlju i odvojena od svoje voljene.

Hollywood Charles Bukowski, 8 €

Iako je jedna od Bukowski kasnije knjige, to je zapravo bio prvi koji sam pročitao. To je bila tako urnebesno prikaz filma svijeta Hollywood, izvući iz autsajdera gledišta, kao što su Bukowskog. Njegov sjajan nedostatak tolerancije prema bogatih i slavnih pokazuje samo koliko je smiješno da je cela industrija može biti, i kao što pokušavaju da rade kroz stvarna osoba iza svake fiktivni lik, dođete do zastrašujuće spoznaje da većina toga je vjerovatno istina!

Down and Out u Parizu i Londonu Georgea Orwella, 4 €

Orwell je autor sam prvi put predstavljen 1984. Godine, ali je kroz ovu knjigu koju sam osjetio sam da znam njegovo pisanje. Kao Londonu i Parizu su i omiljenih gradova moje - uvid na život i preživljavanje u oba, na ivici bede, bio je intrigantan i zabavan. Način Orwell opisuje svoje okoline i ljudi da ispunjava na svojim putovanjima čini želite da pratite njegov put, iako to nije u najudobniji okolnosti.

Sve knjige dostupne na iBookstore i iTunes