Orange je intervju Taylor Schilling New Black star | BA.rickylefilm.com
Osobe

Orange je intervju Taylor Schilling New Black star

Orange je intervju Taylor Schilling New Black star

Taylor Schilling želi da gost na The Fall

Orange Is The New Black može biti razlog što smo ostali u poslednja dva vikenda, ali Taylor Schilling, također poznat kao Piper Chapman, bi se za glavnu ulogu u nekom drugom popularne TV emisije.

"Ako bih morao da gost u bilo čemu, bilo bi The Fall", rekao nam je. "Volio bih da igram negativca. Pisanje u toj emisiji je fantastično i stvarno drži pažnju."

Dok smo bih da vidim Piper, žao mi je Schilling, dati Paul Spector Jamie Dornan je trčanje za svoj novac, glumica vjerojatno ima dovoljno da se ide na sa sada. Kao i njen tekući ulogu u OITNB, ona trenutno glumi u novoj komediji filma Preko noći, zajedno sa Jason Schwartzman i Adam Scott.

Schilling igra jedna polovina od nekoliko koji se kreću u LA i završiti večeru sa još jednim parom koji žele da učestvuju u neka grupa seksualne budalaštine. Otvaranje scena u kojoj lik Schillinga i njen suprug imaju vrstu seksa koja dolazi samo u dugoročne odnose, će učiniti čak i mrzovoljan od smijati gledatelja. To je definitivno odstupanje od njene uloge kao Piper.

"Nisam posebno u potrazi za nekoga drugačiji od Piper, ali to je uzbuđenje je završio na taj način, iako to nije bila moja namjera", rekla je ona. "Nisam navikao na svijetu komedija, tako da mogućnost svima da zadrži ozbiljan izraz lica u nekim scenama je neverovatno mene. Radim dobar posao taj dio."

Iako je komedija je nova arena za Schilling, postoje elementi filma koji slijede isti OITNB teme prihvatanja sebe i otkriće - nešto što je ona još uvijek traži u sebi.

"Ja se bore sa anksioznosti i straha", rekla je ona. "I od tih stvari može biti teško uspjeh u karijeri je pomogao, ali ove stvari su interni -.. Spoljni ne riješi sve"

Dok je Noćenje je prepun smijeh, to je i tender pogled na odnose i kako je uspješan vrste razvijaju.

"Ne možete voljeti nekoga, ali neke stvari je teško i treba rješavati", rekla je ona. "Odluka da razotkrije istinu oseća zastrašujuće, ali to je kako stvari rastu. Kao što raste kao pojedinac, tako da će vaš odnos."

Schillinga uspon do slave oseća iznenadno, ali ona radi u glumi od 2007. Godine kada je igrala sporednu ulogu u nezavisnom filmu Dark Matter. To je dovelo do dijela kao medicinska sestra u NBC TV emisiji Mercy, prije nego što je sletio ulogu suprotno Zac Efron u The Lucky One. U 2013. Godini, ona je na audiciju za Netflix TV emisiju OITNB i spakovao vodstvo Piper, srednja klasa mlada žena koja završi u zatvoru zbog zločina koji se dogodio u njoj dugo prije prošlost. Ona je podjela karakter - naivni i dobronamjerni, ali i sam sebi dovoljan i manipulativne. Da li Schillinga sebe kao Piper?

"Ona pokušava", kaže ona. "Ona nije zaglavio u njoj načine i ona zaista traži način da se Ona u potrazi za nekim istinama mogu odnositi na nju.. Taj osjećaj kako u ovakvim okolnostima mogu prilagoditi, kako mogu donijeti više dijelova sebe u stol. To je ono što Piper radi. "

Sezona tri predstave je video novi dodatak u emisiju - Ruby Rose, nova ljubav interes Piper, i lik koji je privukao veliku pažnju jer je svima nova devojka zaljubljena.

"Da li sviđa Ruby? Zašto bi neko ne sviđa?" kaže Schilling. "Ona je divna. Lik je mjesto na i ona je stvarno potresao je dinamičan. Ona je sjajan dodatak."

Čini se da nema kraja na vidiku još za OITNB (na sreću), ali Schilling ima jasnu ideju o tome kako ona želi stvari ispalo za njen lik.

"Ja bih joj da pronađu način da žive koja obuhvaća sve stvari koje je ona i da ona postaje", rekla je ona. "Ona ima tako mali identitet kada je prvi put otišla u zatvor i ja bih joj da imaju veći osjećaj o sebi i samo-prihvaćanje. Romantično, nadam se da će onaj ko je ona završava sa AIDS-om koji obrađuju za nju."

Pratite @ella__alexander na Twitteru.

Orange Is The New Black pregled