Orlando Bloomova mama je poslala njegovu CV na svaku redakciju u Britaniji | BA.rickylefilm.com
Osobe

Orlando Bloomova mama je poslala njegovu CV na svaku redakciju u Britaniji

Orlando Bloomova mama je poslala njegovu CV na svaku redakciju u Britaniji

Orlando Bloom mama je poslao kopiju svoje CV na svaki nacionalnim novinama u Britaniji 😂

"Imam zadovoljstvo u zatvarajući kopiju njegove biografije koji je i do danas i 100 posto precizan"

Jedina stvar stoji između novinara i zvijezda je obično njihov zastrašujući PR - ali sada Orlando Bloom 's mama je dokazala da je ona još više hardcore od toga, slanjem CV njenog sina oko svakom redakciju u Velikoj Britaniji.

Siti ", ponovio nepravilnosti u medijima", o Bloom je "odgoj i karijeru", Sonia Copeland Bloom, 75, je pisani dokument od četiri stranice koji [link url = "https://www.thetimes.co.uk/ članak / orlando-bloom-e-majka-uči-novine-a-lekciju-u-preciznost-cqrf5px5x "] The Times izvještava [/ link] ona" zajedljivo poslao kopiju svaka nacionalna redakcija u zemlji. "

Gospođa Copeland Bloom, bivši novinar, uvrstio je filmografija njenog sina, svoju počasnu diplomu na University of Kent, njegove humanitarne nagrade, i pokroviteljstvom Nove Marlow Pozorište mladih, a potom dodao u svom devet O-razine i njegovu diplomu Guildhall School of Music and Drama.

Cijeli ponosna mama boda idu na dodavanje u statistika detaljno njegov "meteorski uspon do slave" i stranicu mišljenja (dobro, naravno), nazivajući je "basnoslovno jednostavno i bez napora seksi" sin "sušeno i atletski" i "poletan i ljubazan" ( te srećom nije iz pera mama.)

"Imam zadovoljstvo u zatvarajući kopiju njegove biografije koji je i do danas i 100 posto precizan," Bloom mama napisao je u popratnom komentar.

Za sada nema informacija o tome da li bilo koji od redakcija je ponudio Pirates of the Caribbean glumca bilo radno iskustvo, iako bismo biti iznenađeni ako Page 3 nije pokazao interes nakon njegove gole Paddleboard slike.

Gospođa Copeland Bloom ima formu u žure da njen 40-godišnji sin odbranu. Ranije ovog mjeseca, napisala je pismo novinama Kentish list brani svog sina nakon što ju je kritikovao za korištenje termina "Ciganin" na nacionalnom radiju.

"Mislim da svako slušanje bi znao što je rekao u šali o mjestu gdje je rođen i odrastao", napisala je.

"Orlando, Siguran sam, je pozivajući se na činjenicu da uživa miješanje sa ljudima iz svih sfera života."

Orlando dnevnik će biti otvorena za playdates sa odgovarajućim prijateljima uskoro.

Naša 100 Sexiest Men 2017