Pad serije 3 TV serije - slike, fotografije i Air Datum 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

Pad serije 3 TV serije - slike, fotografije i Air Datum 2018

Pad serije 3 TV serije - slike, fotografije i Air Datum 2018

Novi teaser pada S3 nas ima * tako * uzbuđen

Gillian Anderson i Jamie Dornan su jedan korak bliže na povratak na našim TV ekranima kao novi teaser za sezonu tri pada je pušten na slobodu.

BBC Two serijskih ubojica triler nas ostavio s puno neodgovorenih pitanja kada je sezona dva završila je na ogroman litici vješalica, ali sudeći po zastrašujući novi teaser, mi smo o tome da dobijem neke odgovore.

Kratki isječak prikazuje Gillian lik, Stella Gibson, radi krugova u bazenu dok smo čuti glas preko razgovora između nje i sociopata, Paul Spector. Iako ne daje mnogo dalje, svakako potvrđuje Twisted odnos između ova dva jer su razgovarali o čekanju imaju jedni preko drugih.

Pazi na novi teaser ovdje:

I samo u slučaju da to nije bilo dovoljno, pomaknite se prema dolje da čita osam razloga da budemo uzbuđeni zbog treće sezone The Fall. Jamie Dornan je jedan, očigledno.

The Fall sezone tri će se emitirati na BBC Two ove jeseni.

7. Januara 2016. Godine, napisali smo.

Snimanje je zvanično počela sezona tri pada, BBC Two mačke i miša serijski-ubica triler sa Gillian Anderson i Jamie Dornan, koji nas je ozbiljno živnuo u našem nazad na posao pomrčinu. Neće vazduha do kasnije ove godine - ali mi već šlag se u uzbuđeni odbrojavanje. Evo zašto ne možemo čekati.

[SPOILER ALERT: Nemojte čitati dalje ako niste vidjeli sezone jedan i dva pada]

1. Ludi sezone dva
Cliffhanger

Ko može zaboraviti da je završna scena: DSI Stella Gibson (Anderson) cradles krvarenja, metak-ranjeno Paul Spector (Dornan), serijski ubojica joj je lov za tako dugo. Kao što je ona povikala: "Gubimo ga!", Uzviknu mi "Neeee!" i zatvaranje kredita valjani. Sigurno ne može ovako završiti? Mi smo napustili visi za više od godinu dana da saznam šta se dalje dešava, ne možemo još dugo izdržati.

2. Stella Gibson je nedvosmislen badass

Gillian Anderson igra vrsta ženskih TV karaktera da nam treba više: komplikovano, pogrešan, potpuno zaokruženo ljudsko biće. Divlje odlučni i nadležne na radu - nju cool-kao-ice ponašanje je čudno energična. Ona neapologetski grli je seksualnost, takođe, na način da se kaže "ne razmišlja o meni etiketiranja. U osnovi, da je volimo.

3. A njen ormar je odličan

Osim posjedovanje emisije, rad na habanje Stella je čudo. Žena može rock Slinki svilenu košulju kao ni jedna druga.

4. Jamie Dornan is back

Nagađalo se da je gospodin Dornan neće vratiti za sezonu tri post-Pedeset nijansi slavu, ali smo jako drago da se vratio. Kao što je Paul Spector, Dornan izaziva sve vrste zbunjen osjećaje u nama. S jedne strane: hladna srca, psihopatski ubojica. S druge: nedvosmisleno izuzetno vruće.

5. I tako je Colin Morgan

Kada je Merlin zvijezda potresle u sezoni dva je postavljen Stella - i nas - aflutter. Imamo osjećaj da je još u DS Tom Anderson nego što je otkriveno -., A mi smo radoznali da vidimo kako će se stvari odvijaju između njih dvojice (vidi, mi smo sve o parceli i razvoj karaktera nema nikakve veze s tim kako je on izgleda. Baš ništa).

6. Vrlo smo zaintrigirani nove likove

Ulazak u cast su g Selfridge zvijezda, Aidan McArdle, komičar Aisling Bea, Ruth Bradley (ljudi) i švedski glumac Krister Henriksson (aka Kurt Wallander u Skandi-triler Wallander). Ono ulogu oni igraju u mutnim, ubilačke svijet pada još nije poznat, ali ako smo nešto naučili iz prve dvije sezone, čak i tangencijalnu pod-zemljište se ispostavi da je značajan.

7. Možda nam donijeti slavu sezone jedan

Prošle sezone podijeljeno mišljenje: neki ljudi smatrali parcele obrtima skrenuo u smešno teritoriju, i spretno genije sezone jedan je izgubljen. Ali u svijetu prenaseljenom TV krimi drama, pad je i dalje superioran u odnosu na mnogo toga što je u ponudi: to je moralno kompleksan, dobro tempom, pravilno zastrašujuće - i dva traga su asa. BBC je potvrdio da će ovo biti posljednje rate, a mi se nadamo, to znači da će biti jače i oštrije all round (pa ćemo dobiti pravi end-of-serije rezolucije. Nema ništa gore od 'dvosmislen' završava na TV emisiju).

8. Jesmo li spomenuti Jamie Dornan ?!

Gledati prikolica sezone tri teaser.

Hottest muški TV color Ever