Pharrell Williams i Cara Delevingne pjevaju na emisiji Chanel Metiers dArt | BA.rickylefilm.com
Osobe

Pharrell Williams i Cara Delevingne pjevaju na emisiji Chanel Metiers dArt

Pharrell Williams i Cara Delevingne pjevaju na emisiji Chanel Metiers dArt

POGLEDAJTE: Cara Delevingne i Pharrell pjevaju zajedno

Sinoć je to bio veliki Chanel Metiers d'Art u New Yorku, a za velike prilike, na zahtjev Karla Lagerfelda, Cara Delevingne i Pharrell Williams udružili snage za malo pjevati-pjesmu na pozornici.

Njih dvojica su se udružili i ranije, kada su glumila u kratki film za Chanel, ali ovaj put su uzeli na pozornicu za izvođenje CC Svjetske ispred Karl Lagerfeld, kao i čitav niz A-zvijezde.

Dressed to kill - očigledno - Pharrell nosio kapetan bazirani ansambl sa bijelim pantalonama i kapu mornara, dok Cara izgledala hawt u par čipke-up butina visoke čizme.

Provjeriti svoje performanse u video ispod.

2. Decembra 2014. Godine, napisali smo.

Ura! Imamo prvi pogled na Chanel novi film sadrži Cara Delevingne i Pharrell Williams.

Reinkarnacija je mjuzikl inspirisan povijesti kultni Chanel sako.

Imate Cara Delevingne 's vokalima, odličan kostime i prekrasna Pharrell Williams vas zabavljati tokom sedam-minutni film - kasnije danas samo malo teaser za Metiers d'Art kolekcije modne piste prezentaciju Chanel.

Dana 24. Novembra 2014. Godine, napisali smo.

To ne uzeti matematike genije da shvatim da Pharrell Williams plus Karl Lagerfeld plus Cara Delevingne jednako velike stvari.

Znali smo Pharrell i Cara Delevingne su se ujedinili za nešto uzbudljivo, ali nismo znali to su uključeni određeni gospodin Lagerfeld. Ali danas Karl Lagerfeld je predstavio više detalja o svom predstojećem Chanel film u kojem glumi Pharrell, Cara i niz drugih Chanel Faves, i to je postavljena na premijeru na Metiers d'zbirka umjetnosti u Salzburg naredne sedmice - noć prije Paris-Salzburg 2014 / 15 Metiers d'art show.

Video će imati novu pjesmu koju je napisao Pharrell, i Cara pjeva previše - da, Pharrell i Cara duet! Ime staze je CC Svjetska i Cara je bio zauzet Instagramming slike sa snimanja video spota - očito uzbuđeni zbog velikog otkriti.

Film je pod naslovom Reinkarnacija i retraces povijesti kultnog Chanel jaknu.

Karl Lagerfeld je zamišljao epizodu iz života Gabrielle Chanel. Oličena Geraldine Chaplin, Gabrielle Chanel je na letovanju u predgrađu Salzburga u 1954. U njoj hotelu upoznaje mladog lift-boy igra Pharrell Williams koji nosi jaknu koja će kasnije nadahnuti kultni Chanel sako.

Karl je rekao WWD da je poslao Pharrell "sve vrste bečke muzike" da inspiriše novu stazu. "On je bio lako raditi, vrlo ugodna. On je vrlo profesionalno", rekao je on. On je također rekao da je Cara, koji je upravo sletio njen prvi holivudski glumački ulogu imaju "želio pjevati za dugo vremena". Za nju da počne da peva sa Pharrell nije tako loše, zar ne? "

Karl je dodao: "Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez Pharrell Williams, Cara Delevingne i Geraldine Chaplin To je savršen cast Pharrell je genije i Geraldine na nju najbolje u ulozi Gabrielle Chanel u godini njenog povratka..." Sa svoje strane, Cara kaže da je oduševljen da bude pozvana od strane Pharrell. "Bio sam tako sretan, mislim da Vrištala sam spustio slušalicu na njega."

Ostali članovi glumačke ekipe uključuju Lady Amanda Harlech, koji se pojavio u Lagerfelda posljednji pred-kolekcije film Privatni View, modeli Baptiste Giabiconi i Heidi Mount i šest-godišnji Hudson Kroenig, koji će se vratiti na Chanel pisti na Metiers d'art šou.

IZVOR: WWD

Most Bizarre Muzika saradnji. Ikad.