Piers Morgan i svadbena večer Celije Walden | BA.rickylefilm.com
Osobe

Piers Morgan i svadbena večer Celije Walden

Piers Morgan i svadbena večer Celije Walden

Šta da obučem?

To nije često u mom poslu da sam se iskreno Starstruck na bilo koji način, i iako nisam sigurna da je ovo kvalifikuje kao upravo to, ja sam glupo uzbuđen da bude pozvan na zabavu koja se bacio Piers Morgan i GLAMOUR saradnik Celia Walden sutra slave svoj brak.

Moje grozničavo um je u overdrive - Pretpostavljam da će se imati pijani karaoke okreće peva, ne znam, otoci u toku sa Simonom Cowell. A možda i Sharon Osborne, a ja ću postati doživotni drugari. Nemam pojma da li su ti ljudi idu, ali ja zamišljam krajnji ko je ko, listu gostiju da ih sve završiti. Možda je najuzbudljivija stvar koja će se dogoditi ponovo završavaju u muškoj Loos s Amanda Holden (kao što smo uradili na GLAMOUR Žene of the Year Awards), ali to će biti dovoljno dobro za mene! Iako, to je samo zadnja tri dana ili tako da sam pogledao na poziv i primijetili dresscode: "Glamorous". Pomislili biste da da kao urednik GLAMOUR bih ovo prekriven oba oka zatvorena, ali ne, nebulozne definicije dresscode stvarno me plaše.

Brz anketi dva najdublje glamurozne žene znam je pored beskoristan. Claudia Winkleman me obavještava da će se ljulja "pirat stvaranje mljekarica - zvuči odvratno, ali ja volim '. Jedna stvar koju trebate znati o Winks, je li to ona je genije u opisuje njen garderobu u najništavniji uslovima, pre nego što se i gledajući najviše napora šik osoba tamo. Obećavam da ću Twitpic koje god 'pirat mljekarica' izgledati zapravo je (prati me na twitter.com/jo_elvin), ali kladim se da neće biti u nimalo Johnny Depp-ovski i da će ustvari biti predivna.

Druga osoba Pitao sam je Christine Bleakley, (koji je možda i sam izbjeći, jer ona će biti toliko preplanula od tog Južnoafrički odmor osećam da smo svi bili s njom, a ja ću biti u sjeni web stranice koju potrazi na sada). Sve što je rekao bilo je: "Oh, nemam pojma. Glamurozan? O Bože, hoćeš li mi reći šta da obučem? ". Mogao sam da je stvarno zašiven, ali ona je previše lijepa pa sam joj savjetovao da ide sa nešto kratko, seksi u električnim boja - to je njena combo nokaut. Sada ćemo morati samo da vidim da li će ona zaista uzeti moj savjet - onda možda sljedeći put ona me pita za stil savjeti, ja ću stvarno ići u grad! Što me ostavlja sa mnom? Idem maxi - Ne mogu ostaviti Maxis miru u ovom trenutku, ja ću biti lišen kada to više nije 'učiniti' da se sakrije noge na takav glamurozan način! Raskošnih Erdem me još posudio još nemoguće prilično cvjetni maxi. Da + neke velike naušnice = učinjeno. Neću moći da igram u moj zlatni stillettoes.

Pratite Jo Elvin na Twitteru u twitter.com/jo_elvin