Pippa Middletonovo venčanje: vjenčanje Gosti i slike | BA.rickylefilm.com
Osobe

Pippa Middletonovo venčanje: vjenčanje Gosti i slike

Pippa Middletonovo venčanje: vjenčanje Gosti i slike

Pippa Middleton venčanje: Sve što trebate znati

Najpoznatiji djeveruša na svijetu je vezao čvor.

Pippa Middleton u braku finansijer James Matthews za vikend i izgledalo je da će dreamiest vjenčanje ikad.

Pippa Middleton i James Matthews poljubi nakon svog vjenčanja u crkvi Svetog Marka u Englefield, Engleskoj.

Samo tako da imate sve činjenice u vezi sa vjenčanja - što se priča da su koštala 1 € milijun - ovo je sve što trebate znati.

Mladoženja

James Matthews je 41-godišnji multi-milioner menadžer hedge fonda. On je talentovan momak, kao što je povratak u 90-ih je također imao karijeru kao vozač bolida, osvojivši britanski Formula Renault prvenstvo i Eurocup Formula Renault u '94.

James je predložio 17. Jula 2016 tokom romantičnog putovanja u Lake District, sa prstenom Procjenjuje se da vrijedi 250 €. Bračni par su bili prijatelji već deset godina i kratko od 2012. Godine, prije nego što se vratimo zajedno krajem 2015. Pippa, 33, nedavno preselila u James '17 miliona € West London Mansion.

Njegov mlađi brat je Spencer Matthews koji svi znamo iz Made in Chelsea. Momci su imali još jedan brat Michael, koji je tragično preminuo 1999. Godine u dobi od 22. On je bio najmlađi Britanac koji je ikada popeti Mount Everest, ali je umro snalazio se kako zbog loših vremenskih uvjeta. Oni također imaju koji preferira da ostane izvan očiju javnosti starija polusestra Nina.

James i Spencer neće naći previše teško da se uklapa u Royals jer su oboje prisustvovali Eton. Njihovi roditelji su vlasnici jedne od najekskluzivnijih hotela u svijetu, Eden Rock St Barths, miljenik celebs od: Leonardo DiCaprio u Brad Pitt.

Lokacija

Pippa svadba je održana u crkvi Svetog Marka u Englefield, Berkshire. To je samo nekoliko kilometara od Middleton porodične kuće i crkva pohađala kao dijete. Prijem je održan pod 100 € stakleni okvir za izbor svojih roditelja 5 miliona € za nekretnine. Nice! Prema izvještajima je ukrašen "Enchanted Forest" temu, sa stabla oborio s ljubičastim optičkih svjetla.

Listi gostiju

Oko 350 gostiju prisustvovalo i Prince George i princeza Charlotte je imao glavnu ulogu kao Page Boy i djeveruša. Slatko!

Donna Air (koji datira Pippa brat James) stigao za veliki dan, kao i teniser Roger Federer i njegova supruga.

Princ William i princ Harry stigao izgleda vrlo dotjeran.

Evo James, Pippa brat.

Vojvotkinja od Cambridgea pojavio da preuzme kuma dužnosti, fiksiranje haljinu ispred hoda do oltara. Ona je imala zadržati osam mladih stranicu dječaka i djeverušama pod kontrolom - da ih do oltara.

Prijatelji Pippa iz Edinburgh University, Alice St John Webster i Camilla Campion-Awwad, bili su dio svadbeni stranke.

Meghan Markle, princ Harry devojka, prisustvovao prijemu večeri, ali nije želio da ukrade grmljavina mladine. Nema slike (kao što je još uvijek!) Od Meghan na svadbi. The Telegraph kaže da je nosila bordo boji haljinu i sela osim Harry.

Hrana

Meni je rekao da su uključeni pastrmka i škotski janjetina, prije mlada otac Michael Middleton je dao još jedan govor, kao i reality TV zvijezda Spencer Matthews, brat mladoženje, koji je rekao da je imao sve u šavova.

Haljina

Giles Deacon je dizajnirao prekrasne haljina. Pogledaj sve slike ispod.

Pippa je izgledala izuzetne na dan svog vjenčanja. Jednostavno predivno u bijeloj haljini britanskog krojačice Giles Deacon. Evo je kao da je u vezi da hoda do oltara.

Par je napustio crkvu ozaren od sreće.

Pippa je Giles Deacon haljina je san.

Pippa pokazao to oružje zavisti izaziva.

Tamo je s leđa!

Zamršene čipke detaljima i zadivljujući veo.

Njena sestra, vojvotkinja od Cambridgea, vraćajući uslugu dress-paperjem.

Par trude kraljevski talasa.

Otac mlade, Michael, išao svoju kćer do oltara.

Vrijeme nije bilo sjajno na njihov dan vjenčanja, ali kiša je ostao daleko za sve važne trenutke.

Zaboravite Vojvotkinja zaseniti Pippa, djeca skoro učinio.

Prince George bio krajnji slatka.

Princeza Charlotte deveruša je samo neodoljiv.