Pirelli calendar 2018 slike: Amy Schumer Topless | BA.rickylefilm.com
Osobe

Pirelli calendar 2018 slike: Amy Schumer Topless

Pirelli calendar 2018 slike: Amy Schumer Topless

Amy Schumer predstavlja toplesu za Pirelli kalendaru

Pirelli se odlučio za vrlo različite, hrabar izgled za svoj kalendar 2016. I mi to volimo.

Odlučivanje protiv svojih šablonski strategiju seksi modela u egzotičnim lokacijama, umjesto toga bacila 12 sjajan žene oblikuju naš svijet. Linija-up se sastoji u osnovi duga lista naši junaci - Patti Smith, Serena Williams, Fran Lebowitz, Yoko Ono, Amy Schumer, Tavi Gevinson, Ava Njeno, Natalia Vodianova, Agnes Gund, Kathleen Kennedy, Mellody Hobson, Shirin Neshat, i yao Chen.

Shot Annie Leibovitz, slike će biti u obliku spontanih Potraits koji nude uvid u ličnosti velikog žena. Oni su otkrivena u potpunosti na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Londonu.

"Kada mi je Pirelli prišao, oni su rekli da žele da se odlazak iz prošlosti. Na snimanju dan, nisam dozvolio nikome od Pirelli u vrata", smeje se. "Mislim da nam je potrebno više od 12 mjeseci [pucati broj sjajan žena na svijetu]."

Amy Schumer je fotografisali nosi samo pantalone, dio koncepta osmislio Leibovitz da je komičarka je "propustio potpuno odjeven memorandum". Schumer nije znao ništa o idejama do dana snimanja.

"Rekao sam joj moju ideju i pitao da li bi ona bila ugodno s njim", rekao je Leibovitz. "Ona je rekla:" Naravno, ja volim moje tijelo. ' Onda trenutka kada je pokupila za kafu - to je bilo sve pravi Niko je trebalo da izgledaju kao da su probali "..

I Schumer je bio zadovoljan witn rezultate: "Nikada nisam osjetio ljepše ili više, kao i ja."

Gevinson, koji je prije samo nekoliko godina čekao ispred koncert Patti Smith uhvatiti uvid u muzičar, rekao je da se osjećala "čast" da se traži da učestvuje. To je bilo za vrijeme snimanja koje je modne blogging superstar odlučio odrezati joj kosu do ramena u pixie crop.

"Nadam se da je to ohrabrujuće za mlade ljude da vide da sam je pozdravio u grupu ljudi divim", rekla je publici. "Pokušaj izrade i stavljanje stvari tamo, jer ne znate što će se dogoditi."

Po prvi put ikada, Pirelli odlučio za mozak, kao i ljepotu.

Amy Schumer je najkontroverznijih Citati