Z Početak svega Amazon Prime: Christina Ricci kao Zelda Fitzgerald | BA.rickylefilm.com
Osobe

Z Početak svega Amazon Prime: Christina Ricci kao Zelda Fitzgerald

Z Početak svega Amazon Prime: Christina Ricci kao Zelda Fitzgerald

'Z: The Beginning of Everything "Pripremite se da se opsjednuti Christina Ricci novi TV šou

Slava, moda, skandal. Upoznajte svoj novi pijanka sat.

"Ja ne čekaju ni za koga." Dakle, Zelda Sayre (Christina Ricci) govori jedan od njenih zaljubljena prosaca u Z: početak svega, deset serijal premijerno na Amazonu premijera ove sedmice. I to uglavnom sumira fascinantan, slobodnog duha debitant od Montgomery, Alabama, koji odbija da se ograničene 'očekivano ponašanje žena u Jugu 1918. Godine, a radi upravo ono što je prokleto dobro svidi.

Za neupućene, Zelda je polovina književnici moćni par F. Scott i Zelda Fitzgerald (mislim da Kim i Kanye za Lude dvadesete). Legendarni autor i njegova supruga ukrao naslove i oblikuje način kao i oni upadljivo troše svoj put oko Jazz Age New York i postao životni utjelovljenje života Scott prikazan u svojim romanima (i glamura i ruševina). Stotinu godina kasnije, još uvijek ne možemo dobiti dovoljno od njih. Ova emisija, na osnovu Therese Anne Fowler knjigu istog naziva, je prvi od tri predstojećim projektima sa Zelda u centru. Jennifer Lawrence će je igrati u Rona Howarda Zelda i Scarlett Johansson će je odvesti na u prekrasnom i Damned, o svom burnom i na kraju osuđen brak Scott.

Ali, vratimo se Z. To je prekrasna, boja okupan periodu komad, koji počinje sa Zelda pušenje, prckali i pića swigging dok kruži vojske pleše sa mladim ljudima koji se spremaju da isploviti u WW1. Tamo upoznaje svog budućeg muža, Scott (naslov je preuzet iz jednog komentar koji je dao za nju kad su se upoznali: ". Ja je volim, i to je početak i kraj svega") U ovom trenutku, Scott je neobjavljeni, a Zelda pretvara svoj prvi prijedlog dole dok je on slogs dalje u svom romanu, odlučna da postane pisac.

Christina Ricci nokti nemilosrdnom Zelda. Ona je sve sirupasto naglasak i swishy manire, i odlučan da izbegne klaustrofobičan granica svog malog grada da postane junakinja svog života. I ona, postavši "prvi američki šiparica", i postaje muza njenog muža (iako "inspirativna" je najmanje od toga; u The Beautiful and Damned Scott podigao cijelu odlomke iz Zelda časopisa). Njihov self-destruktivne pruge će na kraju biti propast para ali u prve tri epizode preglede smo vidjeli, šampanjac, ipak dobiti Uncorked i Zelda kosa treba da bude klimnu. Gear za još 20-ih godina mode preporod.

Z: početak svega je na Amazonu Vlade od 27. Januara.

Za više mora-vidjeti TV 2017 scroll down

Svi televizijski programi vam * potrebno * gledati u 2017. Godini