Poppy Delevingne James Cook vjenčanje 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

Poppy Delevingne James Cook vjenčanje 2018

Poppy Delevingne James Cook vjenčanje 2018

Poppy Delevingne ima drugi Marrakesh vjenčanje

Ima jedan vjenčanje je tako prošle godine - nakon na od svojih šik London 'uradi prošle sedmice, model i djevojka Poppy Delevingne i suprug James Cook jet-iscenirao da Marrakesh za marokansi, hipi / rave-nadahnut ceremonija - i uzela pola A-liste s njima.

Joan Collins, Cara Delevingne, Alexa Chung, Suki Waterhouse, model Jessica Hart, Julia Restoin Roitfeld, Sienna Miller, Matthew Williamson, Mary Charteris, Arizona Muse, Jaime Winstone, Georgia May Jagger i princeza Beatrice (zamislite da grafikon sjedenje) sve su prisustvovali. Kako znamo? Jer Emilio Pucci kreativni direktor Peter Dundas zarobili cijelu stvar na Instagram za nas obične smrtnike Ogle više.

Nakon zabrane Instagram na nju prošlog svadbi, za to bash Poppy jasno joj je dozvolio drugovi na snap daleko - i sa predivnim vjenčanje dole dizajnirao Peter Dundas, i zaista atraktivnoj lokaciji (La Mamounia, Marrakesh najviše peder hotel), nije iznenađenje ona želi ga na društvenim mrežama.

Sudeći po Instagram slike, gosti pijuckala koktele uz bazen, došlo je do "dolaska Rave", Cara ponovo je djeveruša, a gosti su imali za jednokratnu upotrebu kamere da kačite ključnim trenucima.

[Instagram id = "odfHRIlK7z"]

Sve u svemu, mislimo da je rival Kimye venčanje u stilu ulog.

U petak, 16. Maja 2014. Godine, napisali smo.

Sada je to jedan izuzetno moderan vjenčanje! Ma hajde, uvijek smo znali da će biti. Poppy Delevingne, šik i moderan starija sestra Cara Delevingne dobio danas u braku.

A mlada nosila običaj Chanel, Natch! Uz sunčano vrijeme na svojoj strani, a njena sestra Cara pored nje, Poppy je izgledala lijepa i sretna.

Cara Delevingne slagala sa njenim prekrasnim sestra Poppy u bijeloj boji (također Chanel) dok je danas djelovao kao djeveruša na svojoj svadbi. Po dolasku u crkvi Svetog Pavla u Kensingtonu, Poppy pridružili su se neke od svojih najbližih prijatelja - uključujući i nekoliko lica osoba. Oh, hej Ginger Spice. Cara novi zecu, Cecil igrala ulogu - također nosi Chanel, ali naravno!

[Instagram id = "oDtmrWA_Ms"]

Poppy suprug James Cook je izgledala baš kao žustar u svom ugovoriti odijelo Oliver Brown dok je čekao svoju buduću suprugu da stigne.

Ne samo da mi obožavamo Poppy je lijepu vjenčanicu, mi smo također voli svoju kosu i make-up. Ne možemo otkriti da je Charlotte Tilbury učinio make-up, a kosa supremo George Northwood učinio bujne brave.

Cara kosa bila veoma razlikuje od mladine, nosi joj je kosa izgrebao leđa u elegantnom lepinji. Sve u svemu, ono slavno vjenčanje. Svi, natrag kao što ste bili.

Dana 8. Maja 2014. Godine, napisali smo.

Model Poppy Delevingne se udaje. I ona je postavljanje slike od nje mnogo hen dos (ona je tri - jedan 90-ih tematikom bash u Londonu, jedan na Coachella, a jedan domaćin Chanel - kao i ti) širom Instagram.

Ali ona je odlučila da se za veliki dan, ona zapravo ne želi nalet selfije i snimke na društvenim mrežama - zabranom na Instagram za nju dan vjenčanja u Londonu, a blagoslov u Maroku.

"Poppy i James žele da bude privatni i niko ne može postaviti bilo slike," Chloe, najstariji od Delevingne sestara, rekao je za Daily Mail.

Umjesto toga, Slika svečanosti će biti objavljeni u NET-A-PORTER mjesečna sjajne mag Porter, s gostima navodno primanje poslastice iz mag na svadbi (hm, zdravo dizajner usluge!). Dobijamo zašto bi Poppy žele zabranu Instagram za privatnost - na kraju krajeva, čak KIMYE drže svoje vjenčanje dan fotografija slobodan, a oni su najviše autoportret-opsjednut gomila u celebdom. I mi zamisliti da će biti teško za Poppy Instagram-happy drugovi da se drži podalje od svojih iPhone.

Ali šta ako si stvarna normalna osoba, koja ne treba da brine o "privatnost" i skupljanja časopis Exclusive - treba vaše vjenčanje biti na društvenim mrežama čim ste vezali čvor? Šta je laskave slike dolaze na Facebooku prije nego što svoju pažljivo kustos vjenčanje Slika?

U uredu GLAMOUR, reakcija je bila mješoviti. Jedan službenik je rekao:

"Uvijek sam rekao da ću zabraniti slike - jer na svadbi mog prijatelja, jedan od prvih slika da ide na Facebook joj je swigging vina iz boce u venčanici ali ne bih zapravo prolazim kroz to. - ja bih možda stavio hashtag na venčanje i reci svima da "Budi dobar."

Dok GLAMOUR.com Urednik Becki (koja se udaje ovog ljeta) je potpuno u redu s ljudima slikanje, ali "samo ako se primjenjuju najmanje dva Instagram filtera u lice".

Udajem se iduće godine, i dok sam poštuju zabranu Instagram (uostalom, tko želi svojim prijateljima što više zaokupljena u svoje mobilne telefone nego zapravo zabavljaju na vaše vjenčanje), neću se nametati ih.

Prvo, zato što je moj zaručnik, brat i ja sve radove na društvenim mrežama, a moj tata je više opsjednut Facebook od svih nas troje - tako govore ljudi ne mogu slikati bi izazvalo pre-vjenčanje slom.

Drugo, jer sam bio na svadbi prošle godine, gdje sam uzeo slike mlade smeje sa njom mladoženja, i stavio ih na Facebook-u jutro nakon. Rekla mi je kako je lepo da je tako kada je gledao u nju telefon na putu da je mladence, prvo što je ugledala bila neka lijepa slika nje u vjenčanici - ona bi ne vidi nikakve slike na sve!

Dakle, ako ste po Instagram-friendly vjenčanja, moj savjet je ovaj: budi dobar prema mladu.

Da imate zabranu Instagram? Javite nam u komentarima ispod.

Poznata vjenčanja koji će učiniti da se osećate sve toplo 'n' fuzzy unutra