Porodica Kim Kardashian na Instagramu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Porodica Kim Kardashian na Instagramu

Porodica Kim Kardashian na Instagramu

Najnovije Kardashian-West porodice fotografija je vjerojatno najslađi jedan još

Čak i Kanye se smiješi.

Kim Kardashian West može imati sav novac, dizajnerske odjeće i poznati prijatelji na svijetu, ali na kraju dana, ona je brižan majku.

Treba dokaz? Njen najnoviji Instagram fotografija, koja pokazuje poznate porodice-of-pet opuštate zajedno, to je sve potrebne dokaze.

Malo North može vidjeti usavršava svom Instagram predstavljaju, dok Sant vitrine njegov pupljenja krojački junaštvo i beba Chi izgleda, dobro, neodoljiva.

Ali najbolji dio? Kanye se zapravo SMILING. Ovo nije vježba, ljudi.

Kim je nas tretira na dosta slatke porodične fotografije u posljednje vrijeme. Najnovije dolazi nakon što je Kim pokazala da čak i poznate ličnosti prolaze kroz neke od istih iskušenja i nevolje kao i mi normalni ljudi. Naime, nemoguć zadatak uzimanja porodične fotografije s malom djecom.

Nakon postavljanja za donje rublje i autoportret nekoliko sati ranije (što, opet, je nazvana Photoshop fail), Kim dijeli prvu fotografiju nje i muža Kanye West sa sve tri svoje djece: North, Sant i Chicagu.

"Ne mislim da razumem koliko je teško da se dobre porodice sl. To je sve što imamo prije svega troje djece počela plakati. Mislim da sam plakala", je 37-godišnji zvijezda s titlovima fotografiju.

I ne samo to, nego orao očiju fanovi primećen da stoji Severa pješice majčine s ne jedan, ali su oba svoje noge. To ne može biti ugodno.

Ne jednom nogom, ali oba stopala. Sis ce odrasti i dethrown ste pic.twitter.com/8RZe7RNuqw

- Ethaη (@watashiethan) April 4, 2018

Čujemo vas, Kimmy. Pokušavam da se dvoje male djece mlađe od četiri do mirovati dovoljno dugo za okidača fotoaparata kliknite je jedan od najtežih izazova života. Ona je na Twitteru da dodatno objasni:

Jedna ruka drži bebu i druge strane grabbing leđima Saints košulju, jer je stalno bježati lol

- Kim Kardashian West (@KimKardashian) April 4, 2018

Srećom, beba Čikagu, koji je rođen 15. Januara preko surogat, čini se da spava u rukama svoje majke, dok je fotografija koje se preduzimaju. Ali, kao i sve mame znaju, čim jedno dijete počne da plače, to je kao domino efekta suza.

Mi ne krivi Kim plače, verovatno bi uradio isto. Budi jaka, sve mame pokušavaju da se porodične fotografije. Mi vjerujemo u tebe.

Zbunjena o porodično stablo Kardashian? Pogledajte naš Praktični vodič u potpunosti fam.

Kardashian Family Tree: Tko je tko u najpoznatijim Americi porodice