Pregled gravitacije Sandra Bullock i George Clooney - filmske vesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Pregled gravitacije Sandra Bullock i George Clooney - filmske vesti

Pregled gravitacije Sandra Bullock i George Clooney - filmske vesti

Prof Brian Cox uvodi najstrašnije film EVER

Da, Silver Fox sebe. Mi smo bili namamio u obećanjem njegova rumeni šarm i nedokučiva znanja o fizici i sintetiziran tastature zvuči.

Samo da shvate da smo bili uljuljkani u lažni osjećaj sigurnosti kada je, nakon što je njegov zvjezdani upoznavanje sa VFX nadzornik Tim Webber na specijalnoj projekciji u Mayfair Hotel sinoć, bili smo svjedoci najstrašnijih filmova koje smo ikada vidjeli.

Uloge performans oduzima dah od: Sandra Bullock i neki mudar-pukotina jedne obloge iz Cloon-Dawg (AKA George Clooney. Ne, ne obrnuto), Gravitacija je priča paniku medicinskog inženjer i astronaut koji se baci u svemir nakon jednostavan zadatak krene po zlu.

Rezultat? Stresno. Do krajnjih granica. I potpuno klaustrofobije.

Ali u napetim, airless trenutke čistog očaja su ekspanzivni razdoblja apsolutne ljepote. Snimke galaksije i zemlju kako bi to izgledalo iz svemira su tako realni u 3D-u, to je teško zamisliti ih na bilo koji drugi način, čak i ako smo izlaziti u svemir (nakon što je vidio ovaj film, mi smo definitivno ne , između ostalog).

Ona nam također daje novi-poštovanjem za astronaute koji rizikuju svoje živote ležerno napreduju nauka koji kruže oko planete svaki dan.

Druge zvezde na projekciji celeb-pakuje uključen chef Jamie Oliver, koji je žvakao kokice redom iza nas. Komičar Tim Minchin, koji je primećen lunjao gore-dole prolaze nakon trenutak izgubi sve svoje drugare, John Culshaw, Peter Serafinowicz i Robert Llewellyn.

Mi smo imali sreće da se sjedi sa nekim od najpoznatijih imena u nauci, takođe, uključujući i članove svemirske agencije u Velikoj Britaniji.

U zakljucku? Najbolje izbjegavati za one sa visokim krvnim pritiskom. Ali moraju vidjeti, filmski doživljaj prilično smo sigurni da ćete pronaći sebe pojavljuju među nominacije za Oscara na kraju godine. I vjerojatno najbolje 3D film smo imali zadovoljstvo. Bravo, direktor Alfonso Cuaron. I bravo Sandra Bullock, previše. Koliko daleko ona dolazi iz brzine. I Miss simpatičnosti.

Gravitacija je u kinima širom Velike Britanije od danas.

Pogledajte foršpan ispod:

Uloge ovi akteri i glumice * skoro * igrao