Prvi tv intervju Pippa Middleton kaže da je javno maltretiran | BA.rickylefilm.com
Osobe

Prvi tv intervju Pippa Middleton kaže da je javno maltretiran

Prvi tv intervju Pippa Middleton kaže da je javno maltretiran

Pippa Middleton govori kako se oseća "javno maltretirali"

Pippa Middleton je dao svoju prvu TV intervju - SAD mreže NBC Today Show. I ona napravila neke iznenađujuće otkrića o njenoj ulozi kao djeveruša u Royal Wedding - i zazor osetila jer biti u javnosti.

Obraćajući se Matt Lauer, Pippa je otkrila da je njena porodica pokušala da tretiraju dan kao "normalan događaj":

"To zvuči smiješno reći, ali smo ga vidjeli kao samo venčanje u porodici. I zapravo, nisam shvatio, možda, obim dok afterwards.We sve preuzela na sebe ulogu kao bilo porodica bi", rekla je ona.

Pippa je takođe otkrila da je njen lik-grle, Alexander McQueen djeveruša haljina, što ju je (i njen posterior) bacio u centru pažnje, nije bio cilj da se tako mnogo pažnje:

"Znaš, mislim da je plan i nije bio za to da se značajan haljinu, zapravo samo da na neki način uklopiti u sa vozom", rekla je ona.

"Pretpostavljam da je to laskavo. (Na) haljina je skoro trebalo da bude beznačajna."

Pippa i dalje ima haljinu, ali to je ušuškan u svojoj garderobi:

"To je zapravo još uvijek u mom ormar u home.I nisam nosio otkad. Ali mislim da ću ga zadržati tamo. Mislim da je to jedna od onih stvari za koje sam siguran da ću izvući ako neko želi da vidim ili moja djeca jednog dana želim da ga vidim. Onda ću im pokazati. To je ušuškan. "

Ali čak i više zanimljivo je ono što Pippa otkrio o suočavanju sa svojim novim-nađen status osoba. Iako je priznala da je od vjenčanja su imali "amazing mogućnosti", rekla je bilo određeno nedostataka do slave:

"Postoji veliki pritisak da se u Londonu, samo moja rutina dan-to-dan. Ponekad možda se zatim paparaca. Bilo je malo teško. To je navikavanje nisu u potpunosti privatne i nekako osjećaj gdje god ja ići možda neko će uočiti me.For dobro ili loše, to znači da ja ne u potpunosti opustiti, naročito kad sam u gradovima. "

Ona je tada otišla na razgovor o tome kako ona bi osjetio reakciju - i boli:

"Teško je ponekad, ali ja sam osjetio javno maltretiraju malo samo po, znaš, kada sam pročitao ono što je jasno nisu istinite ili ono, kako god netko gleda na to, to je negativna strana. To je prilično teško, " ona je rekla. "Zato što sam na kraju sam samo utire svoj put i pokušavaju da žive život kao i svaki 30-godišnjak."

Dakle, što je sljedeće za Pippa? Ona je otkrila da želi da nastavi pisanje, čak i nakon njene knjige Celebrate nije prebaci onoliko primeraka koliko se očekuje:

"Želim da nastavim pisanje. Uvijek sam volio pisanje. Dakle, to je plan. I nekoliko drugih stvari u planu", ona je nagovestio.

Pogledajte video video ispod:

[Html #### Id¬1adxax]

Pippa Middleton: Stil Evolution