Radio 1 Pobednici Nagrade za Teen Choice 2018 - slike - fotografije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Radio 1 Pobednici Nagrade za Teen Choice 2018 - slike - fotografije

Radio 1 Pobednici Nagrade za Teen Choice 2018 - slike - fotografije

Taylor stilova ga i 1D osvojiti veliki u Teen Awards

Mogla je to biti velika noć za One Direction na BBC Radio 1 Teen Awards, gdje momci postigao dva nagrade za najbolji britanski bend i najbolji britanski singl za najbolju Song Ever, ali su sve oči su bile na ostale stilove ovog vikenda.

To je zato što Taylor Swift, Rita Ora i Little Mix djevojke pogodio crvenom tepihu u mnoštvo izgleda okreću glavu.

Kao što se može očekivati, Tay je classiest u grupi, nosi zimzeleno, bejeweled skater haljinu Jenny Packham sa bronzanim Christian Louboutin štikle.

Da se ne zaostane - ili previdjeti što se toga tiče - Rita Ora okrenuo glave u pernati konditorskih proizvoda po Marchesa s odgovarajućim Brian Atwood sandale. RIP pjevačica, koja je ko-domaćin manifestacije sa Nick Grimshaw, završen u noći na visokom, tweetanje:

"Teen nagrade !! imala sam najbolju put! Hvala vam što ste lako sa mnom! Bio sam nervozan, ali do kraja..."

Pixie Lott izabrali letnjim izgled za nju red na crvenom tepihu, wowing u pastelno plavo vrhu usjeva i suknja sa bijelim jaknu i čizme, dok Fearne Cotton udario veliki u jednom od GLAMOUR je Omiljeno mikro trendova ove sezone: tigar stil. Radio 1 domaćin je stigao na Wembley Arena nosi žestoke Emma Cook tuniku.

Nošenje boja koordinirane neutralne, Little Mix zadržao šik u različitim stilovima koji se odnosi na njihovu ukusu. Jade Thirlwall morali da se bore protiv vjetra da zadrži Flippy sivu suknju na mjestu, ali su definitivno napravili moderan četvorku.

Perrie Edwards, rekla je ona i 1D Zayn nisu počeli još planiraju svoje vjenčanje. Ona je dodala da oni pokušavaju da zadrže život kao low-ključ je moguće:

"Kada ste u ovom životu industrije nikada neće biti normalan. Koliko god pokušate. Ja radim šta hoću. Idem u kupovinu cijelo vrijeme. Izlazim za hranu", rekao je plavuša pjevač Metro. "Ja učiniti sve što je normalno, ali očito Zayn je stvarno poznat, tako da je teže za njega, ali mi i dalje radimo ono što želimo da radimo. Mi volimo da ostanu osnovanu i biti normalni ljudi, a ne ponašaju kao dive."

Sve što trebate znati o jesen / zima 2013 Trendovi