Rebecca Adlington trudnoća ime i fotografije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Rebecca Adlington trudnoća ime i fotografije

Rebecca Adlington trudnoća ime i fotografije

Rebecca Adlington je rodila djevojčicu

Čestitke su u radnji za olimpijski plivač Rebecca Adlington, koji je juče pozdravio devojčicu. Novi mama i njen muž Harry Potrebno je pisao vijesti na twitteru, pisanje: "@harryneeds i ja smo preko mjesec kao što smo dočekali našu lijepu djevojčicu jutros Dobro je, a mi smo toliko zaljubljen !!!".

Ime bebe nije objavljena, ali se zna da je rođena četiri dana nakon isteka roka plivača. Rebecca i Harry samo se udala prošle godine, sa Rebekom priznao je nedavno da je zanijela njena kćerka prvog dana svog medeni mjesec u Veneciji.

Dok je no name je pušten, par je učinio dati jedan trag: "Mi nismo Beckhamovi - nećemo se zvati beba Veneciji", našalio se Harry.

Prije nego što joj je novi dolazak, Rebecca je govorila o svom želju da se rođenje vodu, rekavši: ". To je bolje za mene da budete opušteni Plus sam navikao da budem u vodi Jedna stvar koju sam rekao je, Harry ne dolazi u. Bazenu sa mnom - to je moj prostor ". Nije poznato da li je dobila svoju želju!

Dana 1. Decembra 2014. Godine, napisali smo:

Imamo vrlo uzbudljivo osoba trudnoće vijesti ovaj ponedjeljak ujutro. Rebecca Adlington i njen suprug od tri mjeseca, Harry potreba, očekuju bebu u lipnju.

Ne iznenađuje, olimpijski pobjednik Rebecca Traži izvod iz matične knjige vode, rekavši da je "top liste".

Rekla je Hello !: "Nekoliko prijatelja su taj objekt. Ja bih rođenje biti prirodno kao moguće, ali ne možete da ga planirati, zar ne."

Rebecca je otkrio: "Datum dospijeća je tako 4. Juna da, mora da smo koncipiran na prvi dan našeg medeni mjesec u Veneciji, ali mi nismo Beckhamovi - nećemo se zvati beba Veneciji.".

A prvi skeniranje je pokazalo da je beba razvija zdravo. "Hvala Bogu da je sve u redu", rekao je Rebecca. "To je bio takav olakšanje da vidi otkucaje srca. Mislim da se osjećate takvu odgovornost kao žena, jer ti si taj brinuti za bebu. Dakle, Hari je bio više uzbuđen, ali ja sam bio više nervozan."

Čestitam, momci - nikad se ne zna, beba je rano uvođenje vode i veliki gena može značiti za nekoliko godina ćemo imati još jedan olimpijski plivač u našoj sredini.

Baby Boom: Sve trudna poznatih ličnosti zbog 2018. Godine