Robert Pattinson se vraća u Veliku Britaniju i napušta Holivud za uznemiravanje FKA twiggsa | BA.rickylefilm.com
Osobe

Robert Pattinson se vraća u Veliku Britaniju i napušta Holivud za uznemiravanje FKA twiggsa

Robert Pattinson se vraća u Veliku Britaniju i napušta Holivud za uznemiravanje FKA twiggsa

Robert Pattinson se nazad u Velikoj Britaniji?

Ne možemo držati korak sa Roberta Pattinsona i njegovoj potrazi za savršen dom - neko treba da pozove Kirstie i Fil za malu pomoć.

Jučer smo pisali da je Robert Pattinson je kupovao peder nova kuća u nizu u Brooklynu području New Yorka, ali sada smo čuje šaputanja da je također u lovu na imovinu u Londonu - ali on želi dancefloor tako njegova djevojka FKA grančice mogu imati mali ples.

The Twilight zvezda je očigledno željan kupiti novi dom u sjevernom Londonu, tako da možete provesti više vremena sa svojom djevojkom FKA grančice.

Izgleda da želi da kupi novi dom u sjevernom Londonu - ali će to uraditi samo ako je imovina ima ples pod.

28-godišnja zvijezda je napravio odredbu na račun njegovog pop zvijezda djevojka FKA grančice, govori agent za nekretnine tražiti imovinu sa značajnim ples prostor tako da je 26-godišnja pjevačica je u stanju da ponavlja svoju rutinu dok kod kuce. Izvor je rekao: "Rob je tražio visoke spec Gruzijski kuće na četiri etaže s visokim stropovima i drvenim podovima." On je također tražio prostor koji bi mogao da udvostruči se kao ples području jer je njegova djevojka obučena u plesu i dalje voli ples svaki dan. "Rob trenutno živi u Hollywoodu, gdje je vlasnik imovine dvosobni. To je prijavio da on misli na izradu ponude na imovinu u trendy području Islington na imovinu koja vrijedi u regiji 6 miliona €.

Islington? To je četvrti ovom pisca. Ako ste ikad potrebna šolja šećera, Rob.

IZVOR: Daily Mail

Dana 29. Septembra 2014. Godine, napisali smo.

Navijači R-Patz, imamo neke dobre vijesti i neke loše vijesti. Dobra vijest - ako ste na bazi London, Robert Pattinson mogao biti vaš susjed uskoro. Loša: Ti ćeš viđati mnogo manje pukne ga luta Hollywood oko sa svojom djevojkom FKA Twiggs.

U razgovoru za The Independent je Radar magazina, Robert je priznao da je imao dovoljno LA:

"Mislim da bi se moglo učiniti s Los Angeles. Upravo sam shvatio da je u proteklih nekoliko tjedana", rekao je on. "Mislim da je potrebno provesti više vremena u Londonu, ili samo kretati malo više. Bio sam u LA za šest ili sedam godina ili tako nešto i to je čudno".

On je nastavio: "Što više ostati tamo, posebno kao glumac, što više mislim da treba da bude tamo, da ćete propustiti nešto ostavljajući, ali zapravo nisu.

On je dodao: "To je zabavan grad, iako, ali ti si stalno na odmoru tamo sam se kao da sam bio na odmoru tamo jer sam bio 22.".

Neke novinske kuće špekulišu da Rob možda žele pobjeći LA nakon što je glasine djevojku FKA Twiggs imale strašne rasističko zlostavljanje nekih od Rob (i Kristen Stewart) fanova.

Pjevačica tweetovao o zlostavljanju ona je dobila:

"Ja sam iskreno šokiran i zgrožen u iznosu od rasizma koji je zarazili mom nalogu protekle sedmice".

"Rasizam je neprihvatljiv u stvarnom svijetu i to je neprihvatljivo online".

Jezebel zarobili neke od strašne tweetova, i povezao ih ljubiteljima Pattinson. Ko god da je poslao tweet, oni su prilično depresivno i strašne.

Izvor: Jezebel i Daily Mail

Celebrity ljubav kalkulator koji dokazuje kako je kompatibilan naš omiljeni A-liste partneri su zaista