Rochelle Wiseman Disney rođendan Tulisa Niall Horan | BA.rickylefilm.com
Osobe

Rochelle Wiseman Disney rođendan Tulisa Niall Horan

Rochelle Wiseman Disney rođendan Tulisa Niall Horan

Rochelle Humes imao Disney tematikom rođendansku zabavu

Rochelle Humes osvaja nagradu za najviše odličan osoba rođendansku proslavu ovog mjeseca.

The Saturdays pjevačica bacila Disney-tematske fancy haljinu bash za nju 25. Rođendan preko vikenda - i pozvao gomilom celebs, od Niall Horan, da Tulisa i (skoro) sve njene kolege iz benda.

Nagrade za najbolje kostime otišao u slavljenica Rochelle koji je otišao kao princeza Jasmine, a mužić Marvin koji je otišao kao Aladdin. Nadamo se da će oni pjevali cijeli novi svijet na vrhu njihove pluća dok imitira čarobni vožnju tepih.

Kako ne bi zaostao, njeni gosti su prilično Sterling napor previše - Frankie je kao kapetan Jack Sparrow, Vanessa je kao Esmeralda i Una je kao Ariel.

I za razliku od mnogih fancy haljinu stranke smo bili tamo gdje momci ne čine približno dovoljno napora, muškarci su jednako dobro obučen. Una je suprug Ben foden je bez majice kao Tarzan, Niall Horan je kao princ i Aston Merrygold otišao kao Ludi šeširdžija.

Tulisa je kao Pepeljuga - i, nažalost, bio žrtva online zlostavljanja od nekih One navijača Direction nakon objave slike sa Niall, uz naslov: "Kao da moj mali muffin došao kao princa LOOOOOOL #bruddafromanothermother." Tako je odgovorio tipično Fiesty način na Instagram:

"Slušaj lud b ****** Niall je moj dom dječak iz dana, neće zloupotrebljavati isključen u [sic] nutta je tako pip f *** dole klinci #wejustfriends."

Srećom, nakon toga, svi se činilo da se smiri, a poznate ličnosti su prepušteni sami mamurluk u miru. Rochelle tweetovao: "Idem kući u 05:45 Hvala miloga to je dan tata majke mogu učiniti ujutro feed.I nisu imali noć kao što je ova, jer dugo prije nego što sam bio mama, sutra će biti zanimljivo Gahhhh!".

Niall je odgovorio: "Volim te mami Roch Hvala vam što ste večeras je bilo sjajno ću dolaziti sutra kada sam otrežnjenje Love u opterećenja!!!!" prije tucking u neki post-party instand kari rezance. Er, yum.

Naša 90-ih godina gazi: Tko smo mi tako očajnički želio da bude