Rochelle Wiseman i Marvin Humes rađaju bebu Alaia-Mai - vijesti iz celeba | BA.rickylefilm.com
Osobe

Rochelle Wiseman i Marvin Humes rađaju bebu Alaia-Mai - vijesti iz celeba

Rochelle Wiseman i Marvin Humes rađaju bebu Alaia-Mai - vijesti iz celeba

Rochelle Wiseman i Marvin Humes dočekati prvo dijete

Rochelle Wiseman i Marvin Humes su pozdravili svoje prvo dijete.

The Saturdays zvijezda je rodila devojčicu Alaia-Mai ranije danas, Humes potvrdio putem Twittera ranije.

"Jutros smo dočekali našu djevojčicu Alaia-Mai Humes.Mum je odlicno i beba je super! Oboje smo presrećni! Hvala za vašu ljubav x", napisao je na društvenoj mreži.

Wiseman je drugi član The Saturdays da imaju devojčicu. Una Healy pozdravio Aoife Belle foden prošle godine.

Frankie Sandford je nedavno objavila da je trudna, previše.

IZVOR: TWITTER / MARVINHUMES

Dana 19. Aprila 2013. Godine, napisali smo.

Marvin Humes 'JLS benda su predložili da su on i supruga Rochelle Wiseman očekuju dječaka. Uprkos vođenje pol njihove neposredne dolaska u tajnosti, čini se da Marvin je kolega iz benda Oritse Williams omaklo da će dva dočekati dečaka ovog proljeća. Govoreći u intervjuu za OMG Yahoo je JLS-er je rekao: "Tako sam uzbuđena što 'ujak Oritse', ja i dalje mislim na sve stvari koje želim kupiti za to imamo JLS turneje planirane. On dolazi na turneju, idemo ga pokvariti. " Shvativši da je možda rekao previše, Williams je pokušao da prikrije tragove ". Err nisam rekao, zar ne?" Međutim, ljubitelji pop par su predložili da Williams možda pokušavaju baciti sve sa mirisom nakon Humes i Wiseman je pukla gledajući baby pink haljine nedavno.

Dana 23. Novembra 2012. Godine, mi wrote.Rochelle Wiseman i Marvin Humes su potvrdili da očekuju zajedno svoje prvo dijete.

U JLS zvijezda, koja se udala za The Saturdays pjevačica u julu, jučer potvrdio je sretna vijest putem Twittera.

On je napisao: "Rochelle i ja smo Sooooo uzbuđen da kažem svima da očekujemo naše prvu bebu !!!

"Njegova potpuno neverovatno! Beba je zbog sredinom naredne godine i sve je super !! Želimo da se zahvalim svima na ljubavi i support.it mnogo znači za nas !! Mi smo u odnosu na mjesec! Love Marv x [ sic] "

Wiseman je dodao preko nje feed: "Želeo sam da budem prvi koji će vam reći... Imamo neke uzbudljive vijesti dijeliti!" Marvin i ja ne mogu biti oduševljeni objaviti da očekujemo naše prvo dijete sredinom iduće godine "Ona je nastavila. : "mi smo oduvijek sanjao da bude roditelja i vijest je najbolji rani božićni poklon mogli smo tražili. "Znam da je Marvin će biti odličan otac, a mi smo uzbuđeni da zasnuju porodicu. Hvala za sve vaše podrške i puno ljubavi, Rochelle x"

JLS benda Aston Merrygold je među prvima čestitao sretan par, tweetovanjem: "Marv i Roka ne mogu biti sretna zbog u oba ili da kažem tri sada - Volim vas oboje (sva tri mislim moram se sada koristi za to ) Axx "Oritse Williams je rekao:" Marv i Roka, mini #Marvelle je arivving !!! wow 1. U bendu da bude tata Čestitam mnogo ljubavi u momci to je Real Love tamo Ori "!!!

Vijest je također ponovio preko The Saturdays službene Twitter računa, koji je pisao: "A MASSSSSIVE Čestitamo @RochelleTheSats & Marvin @JLSOfficial na njihovu veliku vijest !! To je vrlo sretan dan za nas Sats x!"

CELEBRITY SVADBE

The Saturdays - HAIR ICONS

Stilski TRUDNI

IZVOR: TWITTER

Poznata vjenčanja koji će učiniti da se osećate sve toplo 'n' fuzzy unutra