Rosie Huntington-Whiteley intervju za Coca Cola Lansiranje: Volim slaninu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Rosie Huntington-Whiteley intervju za Coca Cola Lansiranje: Volim slaninu

Rosie Huntington-Whiteley intervju za Coca Cola Lansiranje: Volim slaninu

Rosie Huntington-Whiteley govori hrane, fitnes i Beyoncé

Rosie Huntington-Whiteley je novo lice Coca Cola života, zdraviji verzija popularnog gazirana piće (to koristi prirodne zaslađivače, nego Zlikovci kao što su aspartam, a ima i manje šećera od običnih Coke - pročitati o tome ovdje). Dakle, kada smo sjeli sa supermodel, očekivali smo da ona želi da priča zelenih sokova i šetnje u LA-u.

Da budemo iskreni, nismo chat o tome malo - Rosie, da se zna, je Juicing konvertit - "Trudim se i sok ujutro i napraviti svoj - Ja ću imati par tokom dana previše". I priznaje da voli šetnju kroz Hollywood Hills.

Međutim, ona također otkrio neke pomalo iznenađujuće činjenice - kao što je činjenica da je ona i Cara Delevingne imaju isti omiljena hrana - slaninu.

"To je jedna stvar koju ne mogu živjeti bez" - Rosie otkrivena. No riječ o tome da li je ona će biti tetoviranja to kao što su MS Delevingne, ali ovaj top model je sve o pronalaženju ravnoteže, tako da i dalje mogu uživati ​​u ukusnu hranu i ostati u formi:

"Ja sam putujući cijelo vrijeme, tako da je teško naći balans i jesti zdravo", rekao nam je ona. "Ja stvarno volim moju hranu - Ja stalno iskušenje posluga u sobu, a ja jedem puno - ali se trudim i jesti organski, kao i kod kuće kuham kao čist i zdrav moguće, tako da kada sam da sam mogu uživati ​​u puding ili čašu vina i stvarno uživam. "

Ona je također jasno u fitnes, ali ne radi bezumno rade u teretani:

"Ja nisam odan jedan tip vježbanja. U ovom trenutku radim puno Pilates koje sam stvarno naći promijenila moje tijelo i moj učitelj je bivši baletan tako da ona zna da želim da se fokusira na područja i dobiti dug i mršav stas i onda da se znoji ja stvarno volim plesa -.. Radim jedan zove Body Simone ću uzeti drugaricama, mi ćemo raditi do znoja, a onda ćemo ići na brunch.when i 'm ples i muzika o, osećam se kao Beyonce! "

Na modi, a Rosie je zaposleniji nego ikada - pre nego što ovaj intervju bila je u New Yorku za marokanskog ulja, nakon čega ona radi na novoj kampanji za nju vrlo uspješne M & S donjeg rublja linije.

Zar nikad se previše?

Ne baš - ali Rosie JE promišljanje njen izbor karijera:

"Radio sam dvanaest godina sada i ja se tako sreće -. I zaista sam uzbuđen zbog narednih nekoliko godina Moja karijera je u jako udobno mesto sada i ja srećan, ali ja počinjem da pitanje načina ja. Može vratiti, i čineći to kao autentični moguće nedavno sam išao u Kambodžu s UNICEF-om, i to je bio uzemljenje, ponižavajuće i obrazovno iskustvo - imao sam vrlo priviliged život i mislim da je veoma važno da se vidi kako drugi ljudi žive ".

Kada najprometnije model na svijetu ne ikada dobiti slobodan dan, ona zna koliko ona će provesti ga - skijanje, jer je to nova ljubav njena. Dan iz snova za nju bi se na skijanju sa svojim prijateljima i porodicom, a zatim veliki ručak i večera slijedi ples i čašu vina. Sa slaninom uključeni, naravno.

I na kraju, s obzirom kako smo usred mode mjeseca, morali smo pitati - da li postoje bilo koji način činjenica da želi da svi prestanu da koriste?

"Ha! Tu je nekoliko", smeje. "Amaaaazing, major, žestok, moderan - Mislim da sam ih rekao i ja bojati se tako teško"

Mi smo s vama na tim, Rosie.

Coca-Cola Život je dostupan u odabranim trgovcima i supermarketima širom zemlje.

Gledati Rosie govore o tome šta čini njen osmijeh, njen krajnji ljepotu vrh i svojih omiljenih karaoke pjesmu.

Kako poznati ostanak u formi: Neka se ove Celebs motivisalo