S Club 7 vesti o glasovnim vezama - BBC Djeca u nevolji | BA.rickylefilm.com
Osobe

S Club 7 vesti o glasovnim vezama - BBC Djeca u nevolji

S Club 7 vesti o glasovnim vezama - BBC Djeca u nevolji

S Club 7 su ponovno ujedinjenje za samo jednu noć - dobiti detalje

Pripremite se, narode! S Club 7 SE ponovno ujedinjenje. Pa, na neki način.

To je potvrdio da je Tina Barrett, Paul Cattermole, Jon Lee, Bradley McIntosh, Jo O'Meara, Hannah Spearritt i Rachel Stevens će izvesti splet svoje najveće hitove za ekskluzivni nastup na BBC djecu u žalbeni Trebate Noć u petak 14 Nov 2014.

To će biti prvi put da je bend su nastupili zajedno od 2003. Godine!

To će biti ugradnje zamjenu za S Clubbers; njihov singl nikada nije imao Dream Come True postignut br.1 u Velikoj Britaniji 2000. Godine kao službeni dobrotvorni singl, kao i postaje njihov prvi Top 10 hit u SAD-u.

Godinu dana kasnije S Club 7 pušten da li ste ikada, njihov drugi grafikon-topping singl za djecu u nevolji. To je bio jedan od 11 hit singlova, četiri miliona najprodavanijih albuma, međunarodno uspješnih TV emisije, igrani film i brojne nagrade koje je osvojila bend tokom pet godina zajedno.

S Club 7 komentirao: "Mi smo masivnu ljubitelje BBC djece kojima je potrebna i bilo je sjajno biti u mogućnosti da podrže u dobrotvorne svrhe prije svih tih godina smo zaista radujemo dovodeći ga sve vratiti Pudsey, za BBC djecu u. Potrebna i za sve naše navijače koji su bili toliko veliki tokom godina. Ovo će biti mega S Club party svih vremena! "

Dana 18. Oktobra 2014. Godine, napisali smo.

Imamo neke ozbiljno uzbudljive vijesti za ljubitelje 90-ih godina - čini se da je bend sira tastic S Club 7 stvarno su ponovo zajedno, kao i sada su oni čak imaju svoje službene Twitter račun.

U redu, tako da oni nisu tweetovao ništa ili slijedi nikoga sa svojim novim račun (koji možete pronaći ovdje), ali uz oh-tako-važan plave krpelja, i tisuće sljedbenika već, prilično smo sigurni da je ovo znak dobre stvari koje dolaze.

Samo zamislite nostalgičnim zabava ćemo imati stavljanje oko stotinu leptir snimke u kosu i pevaju Reach u našoj Tammy farmerke!

I nakon član S Club Paul Cattermole tweetovao OVAJ zagonetan trag prije par mjeseci, bili smo na iglama čekaju zvanične priče:

(Žao mi je momka ja ne potvrđuje S Re sindikata. Samo kažem hvala 🌟👍 rođo bilo je na hiljade poruka u odnosu na prošlu godinu 🌟

- Paul Cattermole (@ Paulcattermole1) 13 avgust 2014

Ali, to je Bog prokleto blizu, mogu gotovo. Dosegnuti. The sword.🙊💥💥💥💥💥💥💥

- Paul Cattermole (@ Paulcattermole1) 13 avgust 2014

Nadajmo se da će novi Twitter račun će nam pružiti neke toliko nadali Reunion News.

U petak, 18. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Nije nijedna stranka kao S Club Party - pogotovo ako je 90-ih godina / Noughties-tastic bend se ponovo zajedno.

Twitter je poslan u ludilo zbog glasina da je S Club 7 hteli da izvede okupljanje - nakon član benda Hannah Spearritt tweetovao ovo:

Vidimo se sutra S! 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞 @ JonLee321 @ realtinab1 @ Paulcattermole1 @MsRachelStevens @BradleyMcIntosh @joomeara pic.twitter.com/hj6wm3wxMZ

- Hannah Spearritt (@hannahspearritt) 16. Jul 2014

Naravno, ovo nije prvi je put Do not Stop Movin 'pjevači su obećali ponovno okupljanje - Paul Cattermole tvitovala njegova benda "molim te ponovno ujediniti momka, pleeeeaasse", ranije ove godine, a glasine o bendu ponovno ujedinjenje za program rival ITV pokazuju The Big Reunion obrađeni prošlog ljeta. Zatim Rachel Stevens je otkrio da je S Club 7 okupljanje je "ključa u pozadini" u junu - ali bilo je teško dobiti svi članovi benda zajedno u istoj sobi.

Tako je S Club reunion ZAISTA na karticama, ili je to samo Twitteru spekulacija? Dokle god je veliki povratak ne završim kao this.we se nadam da je ovo prvo.

Naša 90-ih godina gazi: Tko smo mi tako očajnički želio da bude