Salma Hayek Harvey Weinstein tvrdnje | BA.rickylefilm.com
Osobe

Salma Hayek Harvey Weinstein tvrdnje

Salma Hayek Harvey Weinstein tvrdnje

Salma Hayek tvrdi Harvey Weinstein prijetio da će je ubiti

"Mislim da ne mrzi ništa više nego što je riječ 'ne'"

Salma Hayek je najnoviji žena da istupe sa navodima o seksualno uznemiravanje i zastrašivanje osramoćeni holivudski producent, Harvey Weinstein.

U 51-godišnja glumica kaže da je u početku oklijevao oko govoreći, ali sada je napisao komad za New York Times, pod nazivom 'Harvey Weinstein Is My Monster previše'.

Salma podsjeća sastanak Weinstein u 90-tih godina, kada je producirao njen film, Frida. Pričanje istinitoj priči meksičke umetnice Fride Kahlo, da je to njen projekt strast i zaradio joj je nominaciju za Oskara za najbolju glumicu. Međutim, ona tvrdi da iza zatvorenih vrata Weinstein je stalno maltretirao s neželjenim seksualnim dostignućima, pa čak i prijetio da će je ubiti.

"Mislim da ne mrzi ništa više nego što je riječ 'ne'", napisala je.

"Ne otvara vrata da ga na svim sati u noć, hotel nakon hotel, lokaciju nakon lokacija, gdje bi se pojavio neočekivano, uključujući i jednu lokaciju na kojoj sam radio film nije bio ni uključeni u.

Ne da mi se tušira s njim.

Ne da ga pustiti da me gleda kako se tuš.

Ne da ga pustiti da mi dati masažu.

Ne da puštajući gole njegov prijatelj mi dati masažu.

Ne da ga pustiti da mi dati oralni seks.

No na moje postaje goli sa drugom ženom.

Ne, ne, ne, ne, ne...

I sa svakim odbijanjem došao Harvey makijavelistički bijes. "

Salma navodi da će pretio u pokušaju da dobije ono što želi, je jednom govorio: ". Ja ću te ubiti, ne mislim da ne mogu"

Kada je pokušao da je preinači, ona je dobila svoju pravnici uključe ali je tvrdio "zlonamjerno", a ne pohađa seksualno uznemiravanje slučaj. Weinstein je rekao da bi mogao nastaviti ako snimila seks scenu sa drugom ženom.

"Stigao sam na setu dan smo da snimi scenu da sam vjerovao da spasiti film", napisala je. "I po prvi i posljednji put u mojoj karijeri, imao sam nervni slom: Moje tijelo je počeo da nekontrolisano tresti, moj dah je bio kratak i ja počela da plače i plače, ne može da se zaustavi, kao da sam bacali se suze. Morao sam da se za smirenje, što je na kraju zaustavio plače, ali napravio povraćanje gore. "

Glasnogovornica Weinstein je u izjavi: "Gospodin Weinstein se ne sjeća pritisak Salma napraviti bezrazložna scenu seksa sa ženom ko-zvijezda, a on nije bio tu za snimanje sve seksualne navode kako ga je opisao Salma nisu tačne i drugi. Koji je bio svjedok događaja imaju različit račun šta se dogodilo. "

Salma optužbe slijediti mnoge druge žene u Hollywoodu koji su došli naprijed sa svojim pričama od oktobra. Weinstein negira sve kriminalnog ponašanja.