Sam Smith Novi video za Lay me Down 2018 - Gay Brak, Pogreb | BA.rickylefilm.com
Osobe

Sam Smith Novi video za Lay me Down 2018 - Gay Brak, Pogreb

Sam Smith Novi video za Lay me Down 2018 - Gay Brak, Pogreb

Sam Smith govori gej brakova magazinu Rolling Stone

Sam Smith predstavio spot za svoj novi singl Lay Me Down, danas. Gledali smo ga, loved it, prolio malo suzu, a zatim ponovo gledao ga. Video ima sahranu i gej brak - ovo drugo, Sam Smith je govorio o magazinu Rolling Stone.

"Očigledno je da gay brak nije legalna u crkvama, a mi danas radimo gej brak, u crkvi. Mi smo prvi put se to radi. Očigledno je da nije pravi brak, ali i dalje", rekao je Sam Rolling Stone iz skupa. "Sveštenik upravo rekao nam:" Mi idemo protiv pravila radi i danas, 'što sam mislio da je divna element u video.

"Odlazak u crkvu danas, to je kao," Ovo je prvi put da smo neka ljudi sa velikim nosevima u. ' To je isto kao da me ", Sam dodaje. "Ja hodam, ja idem," Zašto? Zašto su muškarac i čovjek nije dozvoljeno da se uda u ovoj sobi? " Zato što je to najprirodnija stvar. "

Sam ponovila ova osećanja u Facebook post koji prate oslobađanje video. "Ovaj video pokazuje svoje snove da će jednog dana gej muškarci i žene i transrodne muškaraca i žena širom svijeta, kao i sve naše pravo obitelji i prijatelja, moći će da se uda ni pod kojim krovom, u svakom gradu, u svakom gradu, u bilo selo, u bilo kojoj zemlji ", napisao je pjevač.

IZVOR: ROLLING STONE

Jučer smo pisali.

Uzmite maramice jer Sam Smith 's novog spota za Lay Me Down je pomalo tužna stvar.

Video otvara Sam Smith peva na sahrani usluga, dovodi svoju opsedajuće tekstovi u život.

Kada refren pristupi, i tave kameru na stražnjem dijelu crkve i podešavanje postaje vjenčanje i vidimo Sam udaje za predivan čovjek u crkvi punoj veselo srećnih ljudi. Video završava Sam sjedio u klupama sama nosi kapuljačom.

Spot je režirao Ryan Hope i je ubijen u South East London crkvu, sve u jednom kadru bez uređivanja uključeni

Svi sada govore o Sam Smith - i to s pravom! Prošle godine je prodao više od pet miliona primjeraka širom svijeta svoj debi album In The Lonely sat što ga čini jednim od najbrže prodaje britanski debi umjetnika svih vremena.

Također je nedavno najavio da je on jedini umjetnik na svijetu prošle godine do preko 1 milion album prodaje u oba Velikoj Britaniji i SAD-u.

Gledati svoj novi spot ovdje.

Najseksi žene 2015. Godine