Sam Smith Spectre video: James Bond Spectre Theme Tune pjesma | BA.rickylefilm.com
Osobe

Sam Smith Spectre video: James Bond Spectre Theme Tune pjesma

Sam Smith Spectre video: James Bond Spectre Theme Tune pjesma

Sam Smith predstavio svoj novi James Bond video

Pisanje je na zidu je sada postala prvi James Bond pjesma da se na vrh britanske liste singlova, a sada konačno imamo video...

Veliki otkrivaju bio za nijansu tek Sam Smith rekao navijačima da će premijeru u 00:07 u ponedjeljak, ali to je bilo nakon 02:30 kada je konačno tweetovao link za snimak.

U seriji tweetova, on je napisao: "Bare sa mnom momci Lol Žao mi je zbog ove momke Ide to dolazi...

"Vjerujte mi to je vrijedno toga x. Mnogo ljut e-pošte vrti. To će biti s vama vrlo brzo."

U 01:21, on je dodao: "Zvanično 40 minuta do video Kakva noćna mora 40 minuta ti i to je tvoj !!...

"Bolje ikad nego nikad"

8. Septembra 2015. Godine, napisali smo.

Konačno imamo potvrdu da Sam Smith će nastupiti novog James Bond tema pjesmu za Spectre - i ko napisan naslov pesme, pisanje je na zid.

Pesma je napisao sa kolegama dobitnik Grammyja Jimmy Napes, prvi James Bond Theme Song snimljen britanski muški solo izvođač od 1965. Godine.

Govoreći o svom novom svirku, on je rekao:.. "Ovo je jedan od vrhunaca moje karijere Počašćen sam da konačno objaviti da ću pevati narednih Bond pesmu sam uzbuđena što ću biti dio ove legendarne britanske nasleđe i pridružite neverovatan line up neke od mojih najvećih muzičkih inspiracije. Nadam se da ćete svi uživati ​​pjesmu onoliko koliko sam uživao čineći ga. "

Komentirajući najavu, Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, producenti od Spectre, je rekao: "Sam i Jimmy su napisali najviše inspirativna pjesmu za Spectre i sa izuzetnim vokalnu izvedbu Sam je, pisanje je na zidu će sigurno biti smatran jednim od najveći Bond pjesme svih vremena. "

Jučer smo pisali.

Da li je ili nije? Sam Smith je ponudio se nagovještaj da on radi James Bond soundtrack, na kraju krajeva.

Pjevačica je do sada negirao da je on uključen u filmu, govori BBC Radio 2 pre nekoliko dana: "To nisam ja", rekao je na spekulacije. "To definitivno nije mene. Još imam opterećenja da radim. Imam Australija turneju, ali nekako sam finiš u decembru što je odlično, to mi daje priliku da bude u Londonu, biti u mojoj kući i otići sa mojim prijateljima. ''

A ipak, danas Smith dijeli sliku o sebi nosi prsten reljefni sa Spectre logo. Dakle, ili da je upleten s filmom na neki način, ili samo voli da navije javnosti i medijima gore.

Pic.twitter.com/0anlLMQSWZ

- Sam Smith (@samsmithworld) 7. Septembar 2015

Dana 28. Jula 2015. Godine, napisali smo.

Ellie Goulding je pukla ostavljajući Abbey Road Studios, spekuliše ona može biti glas sljedeći James Bond soundtrack.

Objava Instagram fotografija njenog napuštanja poznatog studija za snimanje gdje je zabilježeno mnogo Bond pjesama, britanska pjevačica nagovještava da je novi, uzbudljiv projekt bi mogao biti u cjevovodima.

Twitter glasine već ide u overdrive nakon što je objavljeno tweet reči "Live and Let Die", naslov poznatog 1973 James Bond filma natrag na početku srpnja.

Zivi i pusti umrijeti

- Ellie Goulding (@elliegoulding) 9 Juli 2015

Britanska pjevačica nije stranac na kreditiranje njen vokal velikim film soundtrack nakon što je njen uspjeh sa Pedeset nijansi sive, i sa njom radi na svom trećem albumu, to nije mogao doći u bolje vrijeme!

Ed Sheeran i Sam Smith su druga dva kandidata za prestižnu Spectre temu, oslobađajući u Velikoj Britaniji 25. Oktobra. Dakle, ko će to biti, ili bi moglo biti čak i duet ili trio suradnji?

U svakom slučaju, oni imaju velike cipele za ispuniti nakon Adele Skyfall je prošle godine osvojio Oskara za najbolju originalnu pjesmu. Pogledajte ovaj prostor.

3. Jula 2015. Godine, napisali smo.

Sam Smith je presudio sebi iz radim narednih Bond film soundtrack.

Smith i Adele su oba lansirana biti odvojeno rade na Spectre muziku, ali on kaže da je spekulacija u vezi s njegovom učešće je neosnovan.

"To je definitivno ne mene", rekao je on Capital doručak radio emisiju. "Ljudi misle da ja to radim, ali nemam pojma šta se dešava. Ja sam bio smrtno ozbiljan! Mislim da bih znao do sada!"

Međutim, Smith učinio baciti još jedno ime u soundtrack kazan:

"Čuo sam Ellie Goulding će učiniti to, čuo sam hrpe različitih stvari, ali to definitivno nije mene", rekao je on. "Volio bih da se to uradi, to bi bio san."

Adele nema još da komentariše da li ili ne ona će se vratiti da stvori drugu temu melodiju za svjetski poznate franšize.

Spectre je zbog u kinima 6. Novembra.

Bond djevojke! Oh kako ih špijun voli.