Selena Gomez i nedeljnik Dating and relationship vesti i slike | BA.rickylefilm.com
Osobe

Selena Gomez i nedeljnik Dating and relationship vesti i slike

Selena Gomez i nedeljnik Dating and relationship vesti i slike

Selena Gomez otvara o njoj split iz Weeknd

Navodno su BFF

Selena Gomez je javno govorio o njoj split iz Weeknd po prvi put, a to nije ono što smo očekivali. Uprkos da se vratimo sa Justin Bieber, Selena kaže da je i dalje najbolji prijatelji s njom najnovijim ex.

"Nešto što sam stvarno ponosan je da je tako iskreno prijateljstvo [između mene i Weeknd]", rekla je Billboard. "Ja zaista nikada nisam iskusila tako nešto u mom životu. Završili smo kao najbolji prijatelji, i to je bilo iskreno o podsticanju i brizi [jedni za druge], i to je bilo cudo za mene. "

Govoreći o Justin, ona je rekla: "Ja sam 25. Ja nisam 18, ili 19, ili 20. Negujem ljude koji su zaista uticali moj život. Pa možda i ranije, moglo se zbog čega je nešto što nije bilo u redu. Ali to ne znači da se brinu o nekome ne ide dalje. I [to važi i za] ljude u cjelini. "

Prošlog mjeseca je objavljeno da Selena i The Weeknd je razbijena nakon 10 mjeseci zabavljanja.

Vijest o split je samo nekoliko dana nakon što je Selena je primećen druženje s bivšim dečkom Justin Bieber, zbog čega navijači da se vjeruje da je imao neke veze s tim. Međutim, izvor je potvrdio da Selena i The Weeknd (pravo ime, Abel) u stvari je to nazvao otkaz zbog zauzet rad rasporeda dugo prije nego što je viđen s Bieber.

"To je više zajedničkog raspada. Oni su bili daleki zbog posla", rekao je izvor E! News. "To se ne završava na loš način. Odnos je u osnovi više pred Justin Bieber i Selena družili."

Izvori je dodao: "Abel nije uznemiren zbog Selena i Justin druženje [On] ne stana preko ništa.".

U septembru je objavljeno da Selena i The Weeknd preselili zajedno u njujorškom Greenwich Villageu, tako da je vijest njihovih Split došao kao šok za navijače. Par je prvi put iskazani zabavljati se krajem prošle godine, ali je izašao u javnost na ovogodišnjem Met Gala.

Govoreći o Ryan Seacrest TV emisija u junu, Selena otkrio razlog zašto je odlučila da potvrdi njen odnos sa Weeknd: "To je jako teško kada bih žele provesti toliko vremena skrivali stvari To je previše pritiska, i mislim da su svi. Preboli sve na kraju. Ja samo želim biti sretna. Ako je to meni samo ja bio, onda ja stvarno ne zanima. "

Selena je otvorio oko prvog stavljanja sebe i svog odnosa, preko svoje karijere: "Ja radim ovo za tako dugo i trebalo mi je drugo da diše. Kada sam to uradio, vratio sam se i morao sam ga neko vrijeme, i mislim da je sigurno reći Osjećam se kao da imam ceo album zajedno u ovom trenutku. Hteo sam da budem siguran da mi je život uravnotežen i sretan i zdrav prvi. "

Najveći osoba hook-up 2017