Selena Gomez zapošljava menadžer Katy Perry nakon pucanja roditelja - Selene Gomez i njenu mamu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Selena Gomez zapošljava menadžer Katy Perry nakon pucanja roditelja - Selene Gomez i njenu mamu

Selena Gomez zapošljava menadžer Katy Perry nakon pucanja roditelja - Selene Gomez i njenu mamu

Selena Gomez unajmljuje Katy Perry menadžer nakon pečenja roditelje

Kao što je već poznato, Selena Gomez otkaz roditeljima i sada pjevačica je navodno unajmila Katy Perry 's manager kao svoju zamjenu.

Ranije ovog mjeseca je otkriveno da Selena ispalio joj roditelji, majka Mandy Teefy i očuh Brian Teefy, koji joj je od djetinjstva uspio.

Prema US Weekly, Bradford Cobb koji rukovodi Katy Perry i Adam Lambert, bit će zamjena njene roditelje.

Bradford, koji je naveden kao jedan od Billboard 40 rukovodioci ispod 40 u julu 2013. Godine, proveo je više od deset godina u industriji pravi naziv za sebe, i bila je instrumentalna u izradi Katy Perry pop superstar.

Ovaj potez da ga zaposli kao njen menadžer dolazi nakon što je Selena otkazala svoj australijske turneje u prosincu, a zatim ušao rehabilitaciju.

Ona je nedavno pogodio naslove za bizarno ponašanje koje je video tulumarenje na Coachella s Jenner sestrama objavljivanje snimke grupe na svom Instagram, samo da bi ih unfollow na društvenim mrežama i brisanje poruke sedam dana kasnije.

Zvezde, koji se razišli s njom etiketom Hollywood Records, čini spreman da obnovimo svoju karijeru. Selena je već imao neke pop uspjeh nakon što je njen album 2013 zvijezda Dance je njen prvi broj jedan na Billboard 200, s hitovima "Come & Get It" i "Slow Down".

Dana 11. Aprila 2014. Godine, napisali smo.

To je prijavio da Selena Gomez je dao svoje roditelje svoje P45! Tako je, 21-godišnji pop zvijezda je razišao sa svojim roditeljima, a oni više neće upravljati karijeri.

Prema E! Vijesti, Mandy Teefey, i njen očuh, Brian Teefey, više ne radi kao Selena 's menadžerima.

Prema njihovom izvoru, Selena Gomez je sada regrutuju još jedan menadžer - i trenutno je u potrazi za Katy Perry menadžer, Bradford Cobb. Ooh, pitamo se kako K-Pez misli o tome ?!

Selena je upravlja njenih roditelja, jer joj je veliki proboj na Disney show Wizards of Waverly Place, ali prema TMZ, "Selena smatra ona prerasli svoje roditelje." Glasine su sada kruže da ih je otkaz jer nisu bili zadovoljni s njom ponovno spajanje sa svojim bivšim dečkom, Justin Bieber.

Njeni roditelji su, rekao je da se "žestoko protivi" na okupljanje.

Poznati koji su se razveli njihovih roditelja