Šerlok serija tri vesti i parcele - vesti o slavnim novinama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Šerlok serija tri vesti i parcele - vesti o slavnim novinama

Šerlok serija tri vesti i parcele - vesti o slavnim novinama

Sherlock potvrdio je za četvrti serije

Sherlock je potvrđen za četvrtu seriju, tjedan dana prije snimala na treće serije je postavljen da počne.

Benedikt Cumberbatch rekao je Radio Times da su on i Martin Freeman su kako se prijavili za više epizoda nagrada South Bank.

"Mi smo se složili da još dvije serije, ali ja vjerojatno će dobiti u nevolje za rekavši da", rekao je glumac. "Sve što znam u ovom trenutku radim ove tri [epizode] i još tri."

O eventualnom petom i šestom serije, Benedikt je dodao: "To samo ovisi o Martin i ja je dostupnost, koliko dugo možemo zadržati ide To zavisi od Steven (Moffat) sposobnost Voleo bih zadržati ide..."

Star Trek glumac je govorio u prošlosti o tome kako pokazuju tri epizode serije čini vjerovatno nastaviti duže.

"Mi samo radimo tri [epizode] odjednom, tako da mislim da je normalan strah od preko-istezanje znak i samo radi previše [ne odnosi]", objasnio je on.

"Ja bih da vidim [Sherlock] starim Počeli smo prilično mlada To je rijetkost vidjeti Holmes i Watson na početku njihove veze.;. Smo ih obično se pridruže u njihovim sredine do kasnih 40-ih ili 50-ih sam. 'imam način da se ode. Mislim, ja sam samo 35. "

Najseksi MEN GLAMOUR'S

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

IZVOR: RADIO TIMES

8. Marta 2013. Godine, napisali smo.

Sherlock zvijezda Martin Freeman je potvrdio da snima na treće serije TV šou će početi za dvije sedmice.

Glumac je razgovarao sa Graham Norton na Big Chat sinoć Comic Relief kada je otkrio da će se vratiti kao Doktor Watson "sedmice nakon sljedeći".

Martin, koji glumi uz Benedikta Cumberbatch u popularnoj seriji, rekao je da je video skripte. "Da, to je sjajno", rekao je, ali je odbio dati više detalja o tome šta se dešava slijedeće "smrt" detektiva u seriji dva finala, u Reichenbach Fall.

"Čak smo na čitanje scenarija nisu sasvim sigurni. Mark Gatiss je pametan momak."

Jedini navijači trag su dobili šta kreatori Steven Moffat i Mark Gattiss imaju u radnji su riječi 'Rat', 'Wedding "i" Bow ".

IZVOR: DIGITAL SPY

Najseksi Men of 2012: Rezultati