Simon Cowell X Factor Musical - Ne mogu zapjevati rano | BA.rickylefilm.com
Osobe

Simon Cowell X Factor Musical - Ne mogu zapjevati rano

Simon Cowell X Factor Musical - Ne mogu zapjevati rano

X Factor mjuzikl 'I Can not Sing!' za zatvaranje rane

Stvari ne izgledaju dobro za The X Factor muzički I Can not Sing! - koji je postavljen za zatvaranje rane nakon samo dva mjeseca na pozornici.

Co-napisao Harry Hill, mjuzikl ismijava talent emisije TV i Simon Cowell, a počela je nastup na Palladium Londonu u martu. Ali, uprkos Glowing mišljenja, proizvodnja će završiti svoj rok 10. Maja. Kupci koji su kupili ulaznice za predstave do kraja 2014. Godine su savjetovao da traže povrat od svojih mjestu prodaje.

Rebecca Quigley, izvršni direktor proizvođača Stage Entertainment UK je rekao da dobre kritike nije bilo dovoljno da spasi show:

"The West End može biti nepredvidivo kao zatvaranje većeg broja produkcije visokog profila nedavno ima shown.I Can not Sing! Imala je publiku na noge iz noći u noć, četiri i pet preporuka Zvezda iz kritičara i neverovatna kompanije i kreativni tim, ali izgleda da nije dovoljno uvijek. "

Nigel Hall of Cowell je producentske kuće Syco Entertainment najavio zatvaranje, rekavši: "Pored Stage Entertainment bismo se zahvaliti cast i članova posade koji su se u ovoj seriji tako naporno radio.

"Da bi svi u doista korisno Pozorišta i sve podržavajuće osoblje u London Palladium, i svima koji su uključeni u ne mogu Sing! Ja bih da kažem veliki hvala i puno sreće sa sljedećim poduhvat."

Simon Cowell je dao muzički svoj blagoslov u martu, rekavši da bi trebalo da traje duže od nesretnog Spice Girls pokazati Viva Forever! treba uzeti u obzir uspjeh u njegovim očima. Ali nažalost, u emisiji se zatvara čak i ranije od toga - s izvorom govori The Sun da je prodaja loša ulaznica su krivi:

"Ulaznice jednostavno nisu prodaje i svi u pozorištu je govorio da će trajati samo šest months.That Prošlo je povukao tako brzo nas je sve zapanjila. Prodaja ulaznica mora da je bio još gori nego što smo svi mislili."

Simon Cowell se priča da su izgubili nevjerojatnih 4 miliona € iz ranog zatvaranja emisije, kao što je njegova kompanija zaorao novac u poduhvat.

Šef X Factor je još da se izjasni o zatvaranju - ali bi mogao polako i sa osmijehom iz činjenice da je niz West End emisija su zatvorena rano nedavno. The Full Monty zatvoren nakon pet sedmica, Andrew Lloyd Webber muzički Stephen Ward je završila nakon četiri mjeseca i Sir Tim Rice-a From Here To Eternity trajao samo šest mjeseci.

Kako osvojiti TV Talent Show