Slučaj krijumčarenja psa u Amber Heard-u u Australiji - zatvor i fino | BA.rickylefilm.com
Osobe

Slučaj krijumčarenja psa u Amber Heard-u u Australiji - zatvor i fino

Slučaj krijumčarenja psa u Amber Heard-u u Australiji - zatvor i fino

Amber Heard izbjegava 10 godina zatvora

Amber Heard je izbjeći 10 godina dugotrajnog zatvora nakon što je krijumčarenje joj dva psa u Australiji prošle godine.

Glumica je priznao krivicu u Southport Prekršajnog suda ovog vikenda, okrivljujući nju asistenti za ne priprema potrebne papire dozvoljava njen kućni ljubimci, Boo i pištolj, fropm ulaska u Australiji. Ova zemlja ima stroge karantenu zakone da zaštiti svoje životinje, ljudi i divljih životinja.

Njen suprug, Johnny Depp, došli da podrže njegovu ženu i dvoje igrali bizarni video kajanja na sudu.

"Ako ne poštuješ australijskom zakonu, oni će vam čvrsto reći", kaže Depp u filmu. "Proglasite sve kada uđete u Australiji."

"Iskreno mi je žao da je pištolj i Boo nisu proglašeni", kaže Heard. "Zaštita Australija je važno."

Heard izbjeći trag na kažnjavan i stavljen je na € AUS1,000 dobro ponašanje obveznica, što je ona mora platiti ako ona čini krivično delo u narednih mjesec dana.

Dana 7. Septembra 2015. Godine, napisali smo.

Slučaj čuti pas krijumčarenja optužbe protiv glumac Johnny Depp supruga Amber Heard odgođeno do 2. Novembra 2015. Godine.

Prema BBC-u, Amber Heard suočava "mogućih 10-godišnja zatvorska kazna ili visokom novčanom kaznom za ilegalno uvoze psi u Australiji i izrade lažnih dokumenata."

Veruje se novčane kazne može biti čak 100 €.

29-godišnja glumica je ranije ove godine napravio naslove kada je navodno prokrijumčaren njihovih pasa u zemlji, dok Johnny Depp snimio najnovije rate Pirates of the Caribbean franšize na Zlatnoj obali.

Psi, Boo i pištolj, nisu proglašeni na manifestuju u letu, a kao rezultat toga predstavljali opasnost za biološku sigurnost što su SAD nije zemlja bjesnila-free.

Ministar poljoprivrede Barnaby Joyce rekao je u trenutku kada je potrebno da se "odjebi kuća" ili lice dva psa koji se euthanised.

Veruje rum Diary glumica neće biti prisutan na sudu u Queensland, Australija i njeni advokati će tražiti odgodu.

IZVOR: BBC

Dana 16. Jula 2015. Godine, napisali smo.

Amber Heard je pozvan na sud zbog krijumčarenja psa.

Glumica nije proglasi Yorkshire terijera pištolj i Boo vlastima je po dolasku u Brisbane u aprilu - idu protiv Australije stroge zakone karantin.

"Gospođa Amber Heard je služio s poziv koju izdaje Commonwealth Direktor javnog tužilaštva 14. Jula", navodi se u saopštenju.

"U CDPP je akcija uslijedila je nakon incidenta gdje biosigurnosti oficir prisustvovao imovine Gold Coast u aprilu i pronašao dva psa navodno ilegalno uvozi.

"Sve životinje ulaze Australija moraju imati dozvole za uvoz, a prošli su relevantne provjere ispitivanja i zdravlje potpisao od strane vlade veterinar iz zemlje izvoza kako bi se osiguralo štetočine i bolesti iz prekomorskih zemalja nisu doveli ovdje."

Čuo - koja se udala Johnny Depp u veljači - rečeno je u aprilu ministar poljoprivrede zemlje Barnaby Joyce da će psi biti spusti da nisu uklonjeni iz zemlje odmah.

Ako ona proglašen krivim, mogla suočiti s kaznom do 265 € (172 €) i sve dok 10 godina u zatvoru.

Magic Mike zvijezda kritikovao Australije rukovanje situacije.

"Imam osjećaj da ćemo izbjeći zemljišta Down Under od sada, samo koliko god možemo, zahvaljujući pojedinim političarima tamo", rekla je ona Australije NBC.

"Pretpostavljam da svako pokušava da se za svoje 15 minuta, uključujući i neke vladine službenike."

IZVOR: BBC

23. Juna, pisali smo.

Amber Heard ima mišljenje o #DogGate - i ona definitivno ne boji da ga dijele.

Model pao malo lukav komentar dok daje intervju o novom filmu Magic Mike XXL.

Govoreći Sunrise, Amber je rekao: "Imam osjećaj da ćemo izbjeći zemljišta Down Under od sada, samo koliko god možemo, zahvaljujući pojedinih političara tamo."

Imamo podmukao sumnja da su možda govorili o Australian ministra poljoprivrede Barnaby Joyce, koji je bio prilično otvoreno o incidentu.

Nakon Johnny Depp i Amber Heard ušunjao njihova dva psa u zemlju, Barnaby prokomentarisao da je "Vrijeme je da pištolj i Boo poremetilo vrati se u SAD-u."

On je tada izjavio, a otvoreno je da su imali 50 sati da se ukloni iz Australije, inače će biti euthanised.

Samo se nadamo da se u skorije vrijeme ne naletim na Amber.

Dana 27. Maja, pisali smo.

Johnny Depp mogao suočiti sa ozbiljnim put zatvoru nakon što je ilegalno donosi njegova dva Yorkshire terijera u Australiju.

U 51-godišnjak, koji je trenutno snima najnoviji nastavak Pirates of the Caribbean Down Under, optužen je za podcjenjivanje stroge karantin zakona zemlje nakon što leti njegova dva kućnih ljubimaca, pištolj i Boo, na privatnim avionom.

Ukoliko bude proglašen krivim, Depp, koji sri glumica i model Amber Heard ranije ove godine, mogli bi se suočiti do 10 godina zatvora ili novčanu kaznu od 340 €, 000.

Pod australijskom zakonu, psi moraju biti pod karantin za najmanje 10 dana nakon dolaska u zaštiti širenja bolesti.

Ministar poljoprivrede Barnaby Joyce je izjavio da uprkos status zvezde nije bio izuzet od zakona Down Under: "Postoji proces ako želite dovesti životinje: ste dobili dozvole, oni su ušli u karantin, a onda ih možete imati."

"Ako krenemo puštajući filmske zvijezde, iako su bili najseksipilniji muškarac u životu dva puta da dođu u naš narod, zašto onda ne bismo krše zakone za sve?" dodao je on.

Psi su u međuvremenu vratila u Sjedinjene Države.

15. Maja smo već pisali.

Svi možemo disati uzdah olakšanja za Johnnyja Deppa 's loše pasa pištolj i Boo.it Izgleda da će biti pošteđeni nakon svega.

Nakon što prijeti Australian vlasti kada Depp nije prati striktna pravila životinja karantin, Barnaby Joyce rekao je za BBC da veruje da će napustiti privatnim avionom u petak.

Komentarišući da je to "najpametniji potez", rekao je otvoreni australijski ministar poljoprivrede je sada izrazio dalje zabrinutost zbog njihovog povratka u SAD-u.

"Pitanje je da li je on prekršio naše zakone, tada je slijediti ispravan zakona u SAD-u?" Gospodin Joyce rekao Australian Broadcasting Corporation.

"Moja briga je da će ih nas pustiti unutra? Ako ne. Da li će imati gde da idem?"

U međuvremenu, priča je rezultiralo twitter oluja, sa ventilatorima Depp tweetovanjem neumorno da spasi svoju Pooches. Hashtag #waronterrier ni počela izradu kola, a zatim online peticiju za čuvanje pasa, koji pokupio je nevjerojatnih 17.000 potpisa.

Nadamo se da će siromašni kućni ljubimci nisu previše traumatizirani ovaj zanimljiv niz događaja!

IZVOR: BBC

Jučer smo pisali.

Johnny Depp Bolje da krenemo ako želi svoje pse da živi - njegova omiljena pseća drugovi su zapretili da će biti ubijen od strane australijske vlasti.

Australijski Ministar poljoprivrede Barnaby Joyce je otkrio Johnny Depp ima samo 50 sati da skine dva jorkširski terijer Pooches iz zemlje ili će biti "uništeni", kao glumac nije da se pridržava karantin zakona i umjesto toga "Snuck je" Pooches u.

Političar je rekao: "To je put da pištolj i Boo poremetilo vrati se u Sjedinjenim Američkim Državama.

"On je sada je ostalo za uklanjanje pasa oko 50 sati. On može ih staviti na isti charter jet leteo se na i letjeti ih iz našeg naroda.

"Otkrili smo da ih ušunjao u, jer smo vidjeli od njega da ih vodi u pudlicu snega.

"Sada gospodin Depp mora ili uzeti svoje pse u Kaliforniju ili ćemo morati da ih euthanise."

U 51-godišnji glumac - koji sri glumica i model Amber Heard ranije ove godine - provodi vrijeme u zemlji, dok je snimao Pirates of the Caribbean 5: Dead Men ne pričaju, ali mogu da letim svojim psima, pištolj i Boo, natrag u SAD, ako želi da ostane živ.

Naravno, mjera čini ekstremnim, ali je ministar poljoprivrede je rekao status zvezde nije ga se izuzme iz stroge zakone karantin.

On je rekao 612 ABC Brisbane: "Samo zato što je Johnny Depp ne znači da je izuzeta iz Australije zakona.

"Postoji proces ako želite dovesti životinja u, možete dobiti dozvole, oni idu u karantenu, a zatim ih možete imati.

"Počneš pustiti u filmske zvijezde, iako su bili najseksi muškarac u životu dva puta, koji dolaze u našu naciju, zašto ne bismo krše zakone za sve.

"Ako psi dolaze i oni imaju besnilo. Cijeli život u Brisbane promjenama. Oni neće biti tako naklonjeni Depp u tom trenutku."

Hot men. Slatka životinja.