Snimljen film Adam Jonesa sa Bradley Cooper-om - prikolica i vijesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Snimljen film Adam Jonesa sa Bradley Cooper-om - prikolica i vijesti

Snimljen film Adam Jonesa sa Bradley Cooper-om - prikolica i vijesti

POGLEDAJTE: Prvi trailer za Burnt, glumi Bradley Cooper

Prvi trailer za Burnt, film u kojem Bradley Cooper ima problematičnu kuvar Adam Jones, upravo je pušten na slobodu.

Sa all-star cast koji uključuje poput Emma Thompson, Uma Therman i Sienna Miller, film je postavljen da bude jedan oktobra najpopularnijih kino izdanja.

Iz toga slijedi kuvar Adam Jones, koji se bori s problemima u svojim ranim karijere što rezultira u njemu izgubili sve, ali onda bori da osvoji svoju reputaciju leđa otvaranjem novog restorana u Londonu.

Prikazali smo prošle godine da Bradley je flipping pljeskavice odmah iza ugla od GLAMOUR HQ u pripremi za ulogu, a on je također uzima savete od Gordon Ramsay, kako bi se igrati karakter.

Mi očekujemo velike Oskara sa ovim, i ne mogu čekati da vidim neizbježan #FoodPorn koji će biti prikazan u cijeloj.

Gledati trailer ovdje, i ne zaboravite da idu u kino 16. Oktobra.

Dana 29. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Slučajnim dnevne vijesti, Bradley Cooper je navodno u Burger King u nedjelju navečer u prometnoj Leicester Square području Londona. Iritantno, to je odmah iza ugla iz sjedišta GLAMOUR! Mi definitivno ne bi mu smetalo čovjek rukovanja naše baps, to je sigurno.

36-godišnji glumac je imao lekciju na grani Leicester Square mu gospodar "umetnost flip" u pripremi za svoju ulogu kao kuhar u narednom filmu, Adam Jones pomoći.

Rekao je izvor lista Sun:... "Bradley je bio trening uz istinsko osoblje Burger King Cilj je bio da se nauče umetnost flip, koji je prikovan prilično brzo nije bilo pravi pompu iz njega Ne bi znao da je velika zvijezda usput je razgovarao sa ljudima. On je u nedjelju navečer proveo učeći vještine, dok je restoran bio je otvoren za javnost, a onda snimio za većinu dana u ponedjeljak. "

Međutim, to nije samo fast food lanci koji su pomagali Hollywood Hottie - koji datira model Suki Waterhouse, 22 - usavršio svoju kulinarske vještine kao što je to i uzimao savjete od osoba kuvar Gordon Ramsay.

47-godišnji noša usta ranije je rekao: "Kao što Bradley nekoliko top savjeta o kuhanje, ja sam ga naučila najvažnije što treba da zna kako bi se strane u kuhinji - kako Kunem se. "

Adam Jones - koji se u režiji John Wells - također glume Jamie Dornan, Uma Thurman, Sienna Miller i Emma Thompson, a snimat će se u Londonu do 26. Septembra.

Tako je, znamo šta imamo za ručak.

Izvor: SUN

Dana 22. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Jamie Dornan, zvezda dugo očekivani Pedeset nijansi sive filma, je osigurao njegov sljedeći veliki glumački nastup - i to je uz Hollywood Heartthrob Bradley Cooper.

Budite i dalje naš batine srca.

Film Weinstein Company, u režiji John Wells, takođe će glumiti Emma Thompson, Sienna Miller, Daniel Brühl, Alicia Vikander i Downton Abbey glumica Lily James.

Naslov filma je tek biti otkriven, ali riječ po gradu je u tome što će se zvati Adam Jones. Catchy!

Prema pisanju The Wrap, film će se vrti oko Bradley Cooper, koji glumi kao "hot-shot kuhar koji se vraća u London u potrazi za treće Michelin zvjezdice nakon udaljavamo iz kuhinje za nekoliko godina."

A navodi se na sajtu, uloga Jamie Dornan 's ostaju u tajnosti.

Dakle, potencijalno može biti film sa Bradley Cooper i Jamie Dornan oboje obučeni u chef-belih? Mi ćemo gledati to!

Izvor: WRAP

GLAMOUR filmski vodič