Šon OPri: ko igra dečaka Taylora Swifta u video spotu Blank Space? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Šon OPri: ko igra dečaka Taylora Swifta u video spotu Blank Space?

Šon OPri: ko igra dečaka Taylora Swifta u video spotu Blank Space?

Tko je tip u Taylor Swift je novi video?

Taylor Swift prilično je juče izbio na internetu kada je spot za svoj drugi singl, razmaka, je otkriven.

Imali smo video na ponavljanja, i kad bismo uspjeli prebroditi Taylor Swift 's odličnom glumom, strašan mode izbora, i kako prokleto sladak njenog malog mačka je, nismo mogli prestati razmišljati o Taylor' s vrh totty od ko-zvijezda.

Momak u Taylor je novi video je muški model Sean O'Pry, on je iz Gruzije, a on je rođen u 1989 (1989, godine Taylor rođenja, a ime joj je novi album), a on je iz 2013. Godine najplaćeniji muški model širom svijeta.

Evo sve što znamo o njemu do sada...

Otkriven je na MySpace (kako retro!)

On je rekao E !: "Moj menadžer vidjela svoje mature fotografija na MySpace, a dva tjedna kasnije sam letio u New York."

On je na audiciji za Christian Grey ulogu u Pedeset nijansi sive filma

"Mislim da je to više vd sposobnost u to vrijeme", Sean priznao da je Access Hollywood sa osmehom. "Čestitamo Jamie [Dornan] iako. Mislim, Jamie je tako lijepo... To je bilo super za čitanje [za] to."

On razmišlja o tome da postane glumac, iako

"Za prošle godine, radim ozbiljan studije, tako da je to sasvim u redu Upravo sada, ja sam samo proučavanje Nije čitanje ništa ili izlazak na ništa -.. Samo se trudim da bude bolje."

On je u H & M-Christmas 2014 kampanju

Pogledajte @hm odmor 2.014 kampanje u glavnoj ulozi @ Seanopry55 + Armando Cabral http://t.co/5Tb4QH8uoL pic.twitter.com/ykTXi3RX60

- U Fashionisto (@thefashionisto) 29 oktobar 2014

I on modela za sljedeću

On nikada nije upoznao Taylor prije snimanja, ali je čuo za nju

On je rekao Vanity Fair (sa "kiselim osmijehom ', očigledno):" Nisam je znao osobno mislim, ja sam čula za nju nekoliko puta, to je sigurno. ". Upitan kako je bilo raditi s njom, on je odgovorio: ". Ona zaslužuje da bude na mestu Ona je način na koji je obrađuje stvari, način na koji je radi stvari.. Ona je prekrasna, očito i vrlo, vrlo talentirani.".

On ne može pjevati

Ali priznaje da on je dobar u plejbeku.

On nije dobio između Olivia Benson - Taylor mačke

"Vidio sam mačku. Nisam se kako bi se zadovoljile mačka. Sam radio nešto drugo, kada su radili mačka sceni", rekao je Vanity Fair.

Ali mislimo da on voli mačke po izgledu svom Twitter

Samo druženje sa mojim prijateljem. Pic.twitter.com/TkaKH7cm5I

- Sean O'Pry (@ Seanopry55) 29. Oktobar 2014

Misli 1989. "fenomenalan"

"Ovaj album je fenomenalan. Možete slušati ga iz prve pjesme do posljednjeg.. [razmak] je velika pjesma. Sećam se da [na setu]. Ona je dobila iPhone i stavi pjesmu na. Do kraja prošlog dana, znao sam sve tekstove. "

Taylor Swift ga je rumenilo

"Ona je već ugrizla za usnu. I upravo sam se da sam stvarno crvenim, a ja sam pokušavao da ga sakrije. Ali, to je bila prva stvar-tako sam upoznao Taylor.. Učinila je neverovatno u videu. Ona je prekrasna, ali ona izgleda neverovatno u videu. "

On se zaljubio na Taylor. Vrsta.

Kada prisiljeni reći ko mu je osoba zaljubljena je, rekao je E! "Rekao bih da kažem Taylor Swift, morati da baci pozdraviti djevojku koja me je u spotu".

IZVORI: Vanity Fair, E !, & TWITTER

Ones to Watch 2014