Spencer Matthews i Louise Thompson split potvrdili - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Spencer Matthews i Louise Thompson split potvrdili - vesti o poznatim ličnostima

Spencer Matthews i Louise Thompson split potvrdili - vesti o poznatim ličnostima

Made In Chelsea Luiz Thompson otvara o Spencer split

Made In Chelsea Louise Thompson je otvorio o njoj split od kolegica Spencer Matthews, rekavši da ona osjeća "stvarno olakšanje". Govoreći na Novo! Magazin, Thompson je rekao: "Ja sam najsretniji sam bio u dugo vremena Obično kad tuguju vezu, ti si prilično uznemiren, ali ja sam suprotno Prošlo je takav emocionalni roller coaster Osećam... Zaista laknulo i sretna je zbog "sam bio toliko depresivan za posljednja četiri mjeseca naše veze.; Zaboravila sam kako je to bilo. Dan smo raskinuli, samo sam iznenada ponovo našao sreću "Thompson je priznao da joj je žao zbog uzimanja Matthews vratio nakon što je navodno varao prošle godine je otkrila:".. On je molio i molio za mene nazad. Očigledno sam naučila lekciju: nikada ne daju ljudima, dobro, četvrti šanse. Nisam trebao da je zajedno s njim. Osećam se kao da rasipa čitav godina mog života na njemu "Otišla je na kritikuje odluku Matthews 'kako bi se omogućilo svoje break-up koji će se koristiti u hit E4 šou, rekavši:". Tužno je da je odlučio da uradi tako nešto kamerom.. U to vrijeme, mi smo raspravljali malo i stvari nisu bile velike, ali ja bih sišao s Edinburgh sredim stvari "Dodala je:" On je odbio priznati da ćemo raskinuti, onda je to uradio ova monumentalna način neposredno pred dan zaljubljenih. Bilo je prilično strašne. "Komentari Thompson dolaze nakon vijesti Splita para potvrđena je na sinoćnjoj emisiji. Matthews je viđen završava njegov odnos sa pinta veličine reality TV zvijezda tokom epizode. Međutim, 22-godišnji Thompson je od tada izašao u javnost s njom odnos s kolegama ko-zvijezda Andy Jordan.

MADE IN CHELSEA je najbolje nikad ne gleda

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

IZVOR: NOVO! MAGAZIN Dana 16. Aprila 2013. Godine, wrote.Spencer Matthews i Louise Thompson su split, njihova Made In Chelsea kolegica Oliver Proudlock potvrdio.

Par je mislio da su da je razbijena nakon Louise brat navodno uhvaćen Spencer u krevetu s drugom ženom.

"Ja se ne slažem s načinom Spencer prema njoj uopće", rekao je Proudlock. "Njihov odnos je jako teško presaditi. Mislim da je on imao tu vrstu kontrole nad njom. Mislim da je to najbolje za sve da oni nisu više zajedno."

Louise smatra se da datira Andy Jordan i par su viđeni prošle sedmice se ljube ispred Morton u Berkeley Square.

To nije prvi put da je par su split; su raskinuli na kraju prošle serije prije ponovnog ujedinjenja.

MADE IN CHELSEA je najbolje nikad ne gleda

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

IZVOR: DIGITAL SPY

Made In Chelsea: pratiti najbolje SW3 ikada izgled