Spider-man: pregled kuće | BA.rickylefilm.com
Osobe

Spider-man: pregled kuće

Spider-man: pregled kuće

Da li nam je potrebna još jedna Spider-man reboot?

Pakao u da!

Imaš ubola radioaktivni pauk i sada imate pauk ovlasti. Yada yada. Mi stvarno ponovo prolazi kroz sve to? Pa, Spider-Man: Homecoming bi mogao biti treći Kickstartom u seriji, ali to je dobro isplati. Svježe, smiješno i oko web-Sling Tom Holland u stratosferu. Evo zašto.

Tom Holland. Ponoviti. Tom Holland.

21-godišnji britanski glumac je nevjerojatna kao Peter Parker / Spidey donoseći lakši, urnebesan pristup ulozi. Nakon Tobey McGuire i Andrew Garfield je introspektivni, Moody pretvara u posljednjih pet epizoda, Holland se jasno uživa, a to je zarazna. Plus ako želite da vidi svoju svestranost provjeri njegov juriš izvedbi Rihanna Umbrella za usne Sync Battle.

Dobre ženske uloge.

Voleli smo Kirsten Dunst i Emma Stone u prethodnim filmovima, ali Homecoming ima više da ponudi je ženske uloge nego čekaju da budu poljubi naopako, ili spasio od raspada blokovima. Laura Harrier je Liz, kapiten test tim Decathalon školu i Petra škole zaljubljena. Zendaya je užitak previše kao Michelle Jones, ili "MJ" (naklon do Mary Jane možda?) - čudak, Breakfast Club neprilagođeni koji obećava nešto Sparky za budućnost.

Oskara dobitnici

Dva Akademija pobjednici, ni manje ni više. Prva Marisa Tomei, koji ide od My Cousin Vinny Peter tetka maja. To je malo drugačiji pogled na usvojitelja majka ulogu - ona je mlađa (premlada za nekoliko ljuta fanova stripa), a više na Petra talasne dužine. Zatim, tu je Michael Keaton kao negativac - šef građevinski radnik koji gradi svoju metalik, krilatog mašina da postane Vulture. Od Birdman da lešinar sa istim Keaton Twitchy očiju, na granici jezivo karizmu.

U novo odijelo.

Do sada Spider-Man je njihanje oko u ne mnogo više od likre benkica. Sada je dobija nadogradnju hi-tech sa Stark Industries dizajnira odelo koje ima mnoge gadgete možete očekivati ​​od Iron Man izumitelj. Odelo je glas pod kontrolom - čak i razgovor natrag - i ima niz novih mogućnosti web-bacanje. Da ne spominjemo pauk bedž na prednjoj strani koji može odletjeti kao špijun trut. Impresivno.

Spider-Man je sada dio Marvel Cinematic Universe.

Malo geeky, naravno, oh, i ne reći mikrokontrolera - to je soba jasnije - ali to je nešto za pohvalu. To znači da se, nakon što ga je vidio u Captain America: Građanski rat, Spidey će sada biti druženje sa Marvel drugih superheroja, Iron Man, Thor i dr. Koji izbacuje neke zanimljive prijateljstava i ego sukobe. Treba biti zabavno.

I film je zabavan.

Jako smiješno s vremena na vreme. Kao i Holandije više up-beat Peter - parcele nije zaglibio njegov siroče pozadinsku priču, ili smrt Uncle Ben (ne, ne smiley mikro-wave riža momak - Petra drugi usvojilac) tu je urnebesnu sporedni kick uloga Jacob Batalon. On je Peter najbolji prijatelj školu - što je štreber Superfan superheroja, posebno Spider-Man. Kao što svi će biti. Ponovo nakon ovog filma. Da, Spider-Man se vratio kući.

Ljeto hit filmova za 2017. Godinu