Stacey Solomon osjeća celeb mumu da puši trudnoće - vijesti o celebu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Stacey Solomon osjeća celeb mumu da puši trudnoće - vijesti o celebu

Stacey Solomon osjeća celeb mumu da puši trudnoće - vijesti o celebu

Stacey Solomon sasjekao od Celeb mama Of The Year

Stacey Solomon je ukinuto od osoba mama Of The Year konkurencije.

The X Factor zvijezda bila je među mamama 18 Znak za nagradu, koja je osvojila u 2011. Međutim, ona je u međuvremenu izbačen iz takmičenja, nakon što je pukla pušenje uprkos tome što je sedam mjeseci trudna sa svoje drugo dete (čitaj ispod).

Upravljanje Solomon objavio ovu izjavu o njoj Axing: "Stacey izvinio i mi i sramota svoje postupke Mi razumijemo Stacey čini sve što može da prestane da puši i u posljednje vrijeme smanjiti dramatično.." Ona je, naravno, razočaran, ali prihvata odluku ".

Govoreći putem telefonske veze-up na ITV chatshow Loose Women popodne, Solomon, rekla je shvatio zašto slika je formirana takva nestabilna reakciju javnosti.

"Svi odgovori su nešto što zaslužuju", rekla je ona. "Ja ne jednu minutu mislim da mogu sjediti ovdje i reći da je to u redu - tako da ne mogu prihvatiti takvu vrstu kritike i, iako to nije lijepo čuti [zdravstveni rizici] Znam da je to istina, a možda i koji će dati mene više snage da se zaustavi i sasečemo ga u korijenu. "Tu je uspona i padova na ljude koji su kritični jer misliš, 'o moj Bože, stvarno moram sredimo ovo. I osećate se još više kriv nego što već radimo zato, nemojte me pogrešno, osjećao sam kriv pre svega ovoga izašla. "Ali tu je malo pomalo od vas da misli da volim svoju djecu sa svim svojim srcem tako da neki od komentara su malo grubo."

Ona je dodala: "To je apsolutno poražavajući, ne samo zato što sam vidio [slike] u novinama - to je nešto što se ne ponosim, a ja sam stvarno, stvarno se bore sa u cjelini." To je ne samo zato što sad svi znaju.. To je nešto što ja ne želim da radim i da nisam zadovoljan time da je to strašno "Na odvikavanje od pušenja, rekla je:" Zaista su bili i sam u procesu [odustaje] prije nego što je došao ove slike out. To je užasna navika i više brinu o svojoj djeci od svega u celom svetu tako nešto što mogu učiniti da se odrekne mi znači više nego bilo šta drugo ili sta neko misli. "

SEE STACEY Solomon IZJAVA o isključivoj TV MAX Clifford:

Engaged CELEBRITIES

CELEBRITY Love Calculator

KAKO JE POZNATI keep fit

U 09:00, napisali smo.

Stacey Solomon je priznao da je "veoma neprijatno", nakon što je fotografirao pušenja dok sedam mjeseci trudna.

Bivši X Factor takmičara, koji je izglasan Poznata mama Of The Year 2011, je pukla pušenja četiri cigarete u dva sata u pauzama izvan Radovi fotografskom studiju u Fulham, London, tokom snimanja.

Solomon rekao ljudima: "Znam da ne izgleda dobro, ali ja imam samo nekoliko cigare dnevno ne mislim da sam izneverio svoje fanove, ali ja se malo pod stresom ponekad i ciggie pomaže. Meni se smiri.

"Očajnički želim da prestane pušiti i ne želite postaviti loš primjer. To je težak navika da se probije, ali ja ću ga dati sve od sebe."

Pjevač, koji također ima tri-godišnjeg sina po imenu Zach, rekao je da je pušio šest cigareta dnevno, što su doktori rekli joj Prekidam bi biti "stresno" na njenom tijelu za vrijeme trudnoće nego i dalje puše.

Međutim, Deborah Arnott, izvršni direktor humanitarne akcije pušenja zdravlja, ne slaže sa ovom dijagnozom.

Ona je rekla: "Ako Stacey je pušenje u sedam mjeseci ona ima ozbiljan problem ona je treba žaliti što je ona očito jako ovisni joj je potrebna pomoć ne osude..."

Solomon je trenutno očekuju svoje drugo dijete sa verenikom Aaron Barnham.

Izvor: LJUDI

Bavi parove osoba postavljena na hoda do oltara u 2018. Godini