Steve Jones svadba na tajnoj ceremoniji - supruga Phylicia Jackson | BA.rickylefilm.com
Osobe

Steve Jones svadba na tajnoj ceremoniji - supruga Phylicia Jackson

Steve Jones svadba na tajnoj ceremoniji - supruga Phylicia Jackson

Steve Jones i njegova supruga pogled volio se na događaj

Steve Jones i njegova nova supruga, model Phylicia Jackson, izašli zajedno sinoć tražim sve volio-up. Oh, da bude mladenci!

Muž i žena su prisustvovali pete godišnje Globalne Gift Gala, čiji je domaćin bila Eva Longoria na Seasons Hotel Four u Londonu, a zatim ide na after party u organizaciji Tia Maria.

Ovaj događaj odaje počast onima koji podržavaju i podizanje svijesti za djecu i osnaživanje žena diljem svijeta.

Par se oženio u Mayfair biblioteci u Londonu i održao prijem u blizini Tower Bridge, samo mjesec dana nakon što se bave, a po svemu sudeći su blaženo sretni.

Izvor je tada rekao: "Možda se čini da se dogodilo nevjerojatno brzo autsajderi obzirom na to da su imali samo nekoliko nedelja planirati cijeli dan, ali oni ne mogu biti sretniji."

Čestitamo, gospodin i gospođa Jones.

Na Tuesday 14 October 2014, pisali smo.

Saznali smo da je Steve Jones udala u tajnosti prošle nedelje - i sada je njegova nova žena, model Phylicia Jackson je zajednička slika od par na njihovom veliki dan. Par se upoznao dok je radio u SAD-u kao voditelj na X Factor.

Steve Jones je dobro poznat po svojim ženskarenje načina - on slavno od Fearne Cotton, Pamela Anderson, i Nashville je Hayden Panettiere. Bilo je i kratki romanse s Denise Van Outen, Rose McGowan i Amy Nuttall.

Ali sada izgleda da je čovjek upoznao ženu koju želi da bude sa zauvijek - i to je prijavio da mu je sada u braku.

Prema pisanju The Mirror je 37-godišnji voditelj sri ošamućivač u nisko-ključ svečanosti u Mayfair biblioteci u Londonu i održao prijem u blizini Tower Bridge, samo mjesec dana nakon što je zaprosio.

A izvor je rekao: ". Možda se čini da se dogodilo nevjerojatno brzo autsajderi obzirom na to da su imali samo nekoliko nedelja planirati cijeli dan, ali oni ne mogu biti sretniji su proveli dva mjeseca na putovanje po Evropi tokom ljeta koji kada Steve odlučio je zaista bio jedan. "

Mladu navodno nosila teče krem ​​haljinu dok je Steve se odlučili za sivo odijelo.

Ona je objavljeno sliku o sebi na Instagram sa natpisom "gospođa Jackson-Jones".

Veruje se da je Steve predloženi ispred Phylicia porodice u Italiji prije mjesec dana i Phylicia dijele vesti na Instagram.

Ona je objavljeno sliku oboje s njom nosi zaručnički prsten i napisao: "Pa, to je bilo savršeno ljeto, pa čak i više perfect.WE'RE BAVI !!!!"

Dok je njegov nastup na X Factor nije osvojio više od kritike, Steve smatra da je njegovo vrijeme postoji uspjeh kao što je upoznao svoju ženu.

Aww!

Čestitamo sretan par.

Pssst! Secret Celebrity Vjenčanja