Stormi Bree Činjenice: 12 stvari koje trebate znati o Stormi Henley | BA.rickylefilm.com
Osobe

Stormi Bree Činjenice: 12 stvari koje trebate znati o Stormi Henley

Stormi Bree Činjenice: 12 stvari koje trebate znati o Stormi Henley

12 stvari koje trebate znati o Stormi Bree

Ima li išta ova djevojka ne može učiniti?

Stormi Bree je danas napravio naslove jer je ona trudna Lucky Blue Smith 's. Njih dvojica su zabavljali neko vrijeme, a oba su super sretan da bude dobrodošlicu beba u svijetu zajedno. Ali, koliko zaista znate o njoj? Osim činjenice da je ona nevjerovatno vruće.

1. Ona je sve to

Ona je model, pjevačica i glumica. Da, nije fer - ona je vješt u skoro sve. Ćete saznati više o njoj izuzetnim Skillz ispod, ali nadajmo se da je ona užasna plesačica, a?

2. Ona je okrunjena Miss Teen SAD

Evo je još 2009. Godine s njom peder krila.

3. Ona je na audiciji za American Idol

Nazad u sezoni 10 od sada Mrtav šou, American Idol, Stormi audiciji za Simon Cowell šou. Ona je uspio zlatnu kartu, ali je samo to u Hollywood. Ipak, ona je dobila zlatnu kartu!

4. Ona je super u golfu

Ozbiljno, je li nešto ova djevojka ne može učiniti? Stormi igrao golf u srednjoj školi, napreduju u regionalnom.

5. Ona je dobila golf junaštvo od oca

Rođen u Crossville, Tennessee roditeljima Kip i Sissi Henley, njen tata je bio dobitnik Golf Channel stvarnost konkurenciji pokazuju Big Break II.

6. Ona je cougar

Lucky je mlađi od Stormi. U 18 godina stara da je 26-godina, ona je osam godina stariji od nje Beau. Par je nedavno udružio snage na modnoj pisti zajedno za Dolce & Gabbana - dokazivanje starosti znači ništa.

7. Ona je nekada bila u bendu

Već smo spomenuli da ona može pjevati, ali je nekada bila u bendu Ugly, potpisao ugovor za etiketu Chris Brown-a. To nije potrajalo, iako, tako da sada ona stvaraju na svoju glazbu, pisanje pjesama, za sebe i za druge.

8. Ona usmjerava, previše!

Ona je režirao više od 10 glazbenih spotova za projektne Saro.

9. I ona je muzički producent

Da, rekli smo ti!

10. Ona je ozbiljna o pisanju pjesmu

Ona je rekla Galore časopis: "Volim da pišem u metaforama Bilo je o tome u uličici i neko snimanje i oni su već bili na terenu i gledajući njih je, kao, ne idi To je metafora za vezu... Ti ne znaš da je mrtav, a ti si stajao iznad je ovo što si upravo ubio. Sviđa mi se pisanje u metaforama, jer možete izraziti emocije bez njega previše napunjen. " Vrlo duboko, Stormi.

11. Oh, a ona svira klavir

Ona je počela svirati klavir na pet godina i svira po sluhu.

12. I ona može ni uraditi.