Stormzy i Maya Jama odnos: vijesti i ažuriranja | BA.rickylefilm.com
Osobe

Stormzy i Maya Jama odnos: vijesti i ažuriranja

Stormzy i Maya Jama odnos: vijesti i ažuriranja

Maja Jama i Stormzy uzvratio na glasine da je njihov odnos više

Ipak naš omiljeni par.

Da li postoji pravilo u celeb-Land da kada vaš odnos ide dobro, a ti doživljava Oodles uspjeha koji kružile su glasine da kruže da je vaš odnos je na rubu? Ako Maja Jama i Stormzy odnosom je bilo da ode, svakako tako izgleda.

Oni su u osnovi Kim i Kanye u Velikoj Britaniji i ubijaju ga u svojim oblastima, ali glasina je otišao u overdrive ove sedmice nakon što je otkriveno da Stormzy imao UNFOLLOWED Maja na Twitteru. * Gasp *

Kao i to, on nije objavio autoportret sa njom od januara, a oni nisu odgovorili na Valentinovo poruke jedni drugima. Da li je moguće da oni jednostavno ne slavimo Dan zaljubljenih? Ili želi da zadrži svoje osjećaje privatne?

Na suptilno poriču glasine, Maja je sinoć Instagram Priče sa video Stormzy ples u onome što izgleda kao hotel. U video, Maja peva 'ne pustiti, ne puštajući, hej!' dok Stormzy pleše uz. Stormzy također objavljeno prkosni Boomerang njega i Maja na Priče s ljubavlju srca - za par uskoro 'split', oni izgledaju prilično sretni zajedno.

Maya također objavio fotografiju sebe na svom Instagram hrane s natpisom 'Slow vijesti dana'. Jasno i glasno Maja, jasno i glasno.

Smo znali ovaj par je suđeno da budemo zajedno zauvijek.

Oni su izuzetno privatne o njihovom odnosu, ali navijači par su jecajući na sve strane, nakon Maja je na Instagram da joj čestitam BRIT nagrađivani Beau.

Je napisala,

"Proud je blago rečeno! Sve si stavila u album i rade više i više su strastveni o tome što učiniti onda (sic) nikome ja znam, ti inspirišu na toliko nivoa i svi oko vas je blagoslovio da imate, zaslužuješ sve što dolazi svoj put menja istoriju i to je tako zadovoljstvo da prisustvuje vam izraste u najneverovatnijih human.the stvarne najbolje. "

[Instagram id = "BfgUKcClP9J"]

Prljavštinu superstar i TV i radio voditelj općenito izbjeći raspravlja o intimne detalje njihove veze dok su razgovarali za Vogue SAD-a u januar 2018.

Bračni par razgovarali sve iz svojih neverovatan uspon do uspjeha na električnu trenutka su se upoznali - i kako se oni drže da izazove u životu više od tri godine.

Jama podsjeća: "Upoznali smo se na Red Bull Culture Clash (globalni muzički događaj gdje rep, grime, i EDM posade natječu jedan protiv drugog). Znaš, ako sam stvarno iskren, znao sam da sam ga gotivila od samog početka. Ali nisam htio ništa još, jer, znate, pokušavaš prva koja je to cijeli prijatelj situaciju, a onda sam ja uradio, kao što je, očigledno naznake da sam mu se sviđale, a zatim da ga vrati jer ja nisam ' znam da li je on meni definitivno sviđa. Bio je to detinjasto fazi. I onda jednog dana smo se poljubili, i to je bilo to! "

"To je bilo tri godine, a prije mjesec dana baš", dodaje Stormzy.

Kao i svi koji su ih prati na društvenim mrežama će znati, par živi zajedno u zapadnom Londonu. Ali i sa svojih karijera vrtoglavo raste, oni često razdvojeni duže vrijeme radom. Dakle, kako se prave njihov odnos traje?

"Činjenica da se volimo. To je glavna stvar, zar ne? "Maja kaže Vogue SAD-u, i Stormzy slaže.

Što se tiče njihove budućnosti, njihov jedini plan je da se ide s toka. "Mi smo stari 23, 24 godina; mi ne pravimo planove! "Jama smeje. "Samo nastavite pluta. Mi ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti. "

Naša srca. Kao što smo rekli, zajedno zauvijek.

Pročitajte cijeli intervju na Vogue SAD.