St.Tropez auto-prodaja prodaje zbog Strictly Come Dancing: Jules Heptonstall | BA.rickylefilm.com
Osobe

St.Tropez auto-prodaja prodaje zbog Strictly Come Dancing: Jules Heptonstall

St.Tropez auto-prodaja prodaje zbog Strictly Come Dancing: Jules Heptonstall

Self-tan prodaje skok zahvaljujući Strictly Come Dancing

Moraš voljeti Strictly Come Dancing; od Mark Wright 's suza-trzaje govora, Caroline Flack' 'n' lagane udarce e šutira, ovogodišnjem sajmu je bolje nego ikad. I ako ga gledate, misleći 'Ooh, treba mi tan!', Niste sami.

St.Tropez bilježi dramatičan porast 230% prodaje svojih štavljenje proizvodi od šou počeo - i da su ga nazvali "strogo efekt '.

Zvezde strogo Come Dancing, koji je ove godine uključuju pop zvijezde Pixie Lott i Frankie Bridge, Essex babe Mark Wright i TV voditelj Caroline Flack, dobiti kroz zapanjujuće 10 litara St.Tropez Classic sprej za sunčanje rješenje tokom 120 sati (ili četiri i vrijedan pola dana) spreja ten svake sezone.

Jules Heptonstall, službena kožara u emisiji, rekao nam je: "Strogo Come Dancing je jedan od onih neverovatnih iskustava za slavne i jedan po jedan, oni kreću na svoje Strictlification - a to uključuje i njihove sprej ten.

"Pixie Lott nikada nije imala pocrniš ranije, a sada je odlično i temeljito uživa u svom redovnom nedeljnom tan sa mnom.

"Sunetra nije shvatao sprej ten može se koristiti na tamnije kože, nakon što je prvi put u spreju ona odmah videla ten poravnavaju i njen tonus kože podiže - ona je čula vrištanje 'I love it!".

"Mark Wright nevjerojatno nikada nije imala pocrniš ranije, rekao sam mu da je sramota na Essex, nasmejao i on je dobio - vilicu pao na pod na rezultate i nije mogao vjerovati kako prirodno je to izgledalo.

"Judy Murray i voli prskanje ten - joj damo svetli upotpunio njenu zaista Celtic kožu, ona je apsolutno voli biti tako glamurozno."

Kada uradite Poznati stisak u štavljenje imenovanja? Prema Jules, poznate ličnosti (i profesionalci) provode petkom popodne u sprej štavljenje štand sprema za subotnju live show u kojem će svaki onda imaju svoje kože 'završio' Jules i njegov tim sunčanja stručnjaka koji su spremni, štavljenje rukavice u strane, da usavrši svoju kožu za kamere.

Bekstejdžu štavljenje tim dobiti preko nevjerovatnih 108 cijevi St.Tropez kože iluminator i više od 70 boca St.Tropez Tan Jačanje ovlaživač vođenja kože plesača hidrirana i sjajne pod studio svjetla.

Tan V No tan