Taylor Schilling, Titan i Orange, intervju 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

Taylor Schilling, Titan i Orange, intervju 2018

Taylor Schilling, Titan i Orange, intervju 2018

Orange Is The New Black zvijezda Taylor Schilling na ženski mentora i koji izbjegavaju intenzivnog trendovi wellness

Spasavanje sveta sa Sam Worthington je težak posao, ako ne možete dobiti.

Taylor Schilling je uspio okrenuti naranče u nova crna zahvaljujući red na nju kao Piper Chapman u Netflix originalnom komedija-drama.

I sada, u novom pulsirajući i napeta originalnog filma, Titan, ona pokušava spasiti svijet uz sanjive Sam Worthington.

Uloge u filmu postavljen u distopijsku budućnost, gdje je svijetu postala nenastanjivom zbog globalnog zagrijavanja, može zvučati kao san Sci-fi ljubavnika, ali dok snimanje počelo, Taylor nije bio punopravni futurista geek.

"Nisam veliki u to! Volim kad radim gledati Sci-fi filmova, ali nikada nisam ni stvarno pratio zvezdica toliko, ja sada ulazi u to ", rekla je ona. Nema vremena kao sadašnjost tada, mađ.

Ali ono što je žalbu igranja supruga naučnika stavljajući sebe kroz eksperiment da otkrije da li život mogao biti održana na drugim planetama, onda? "Mislio sam da je eksplozija, nikada nisam prije učinio ništa slično." Uvijek treba miješati svoje IMDB nakon svega.

Ulogu vidi Schilling - bukvalno - osloboditi svojih Orange Is The New Black korijene prelaskom nju plavuša brave u korist statusa crnka bomba.

"U potpunosti ofarbala svoju kosu i ja sam to zaista uživala", rekla je ona. "Jesam stvarno kao da ste brineta." Kakva je to prastari mit o plavušama uvijek imaju više zabave?

Osim površine smjene, zvijezda uočava promjene u Holivudu uređenje koja okružuje njenu karijeru, nazivajući je "kulturu koja podržava žene zaista revolucionaran" u svjetlu vreme je isteklo. "Razgovori koje su privatno događa između mene i prijatelja glumca oko pitanja zastupljenosti, što znači biti žena i igre vašu potrebu da se igra, postaje javno je samo izvanredno. To je neverovatno, kao žene, da pravimo prostor za budućnost djevojke. "

U tom smislu seizmičke promjene, to je ne čudi glumica poziva nove generacije glumački talenat da jednostavno biti sami. "Kao što je neugodno, neprihvatljivo, kao grubo oko rubova i kao neuredan i da bude", dodaje ona. "To je tako vrijedan i svi žele da, i ne mogu to još ne znamo, ali žele svoju individualnost. Budi svoj u svijetu koji pokušava da izbjegne i pretvoriti vas u nekog drugog. To je najrevolucionarniji čin koji postoji. "Je li još neko pumpanje šakom kao što su pročitali ovo?

S obzirom da je Taylor proslavio glumi u predstavi sa ženskim glumačku ekipu, to nije veliko iznenađenje da nauče da je sve o girl power, uz napomenu da je skoro svaki projekt je ona radila na glumila ženu da joj je uzeo pod svoje okrilje. "Ja sam kao kolekciju dragulja, imam mali dragulj kutiju punu mentora da neću moći ništa bez toga." Ono što je metafora za život, to je.

Među vrtlogu medijske pažnje koja dolazi sa kao teške udaranje holivudske zvijezde, to je redak između glumica koja se ne pokušava na još jedan brzo popraviti wellness režima, previše. "Trudim se da ne nered s moje tijelo, što često znači, s vremena na vreme, ne ide na bilo koju vrstu propisane plana ili nakon bilo koje vrste trendova - aktivno sam izbjeći to. Ja zaista čvrsto vjerujem moje tijelo nije predmet koji bi trebao biti oblikovana u oblik ili veličinu. "

Ali kako Schilling opustiti ako se ne radi silaznom pas u zoru? "Istina je da volim kad ne mogu biti ležeći u krevetu do 06:00 uz knjigu. Pročitao sam kao 4 sata - Volio bih da pročitate zauvijek. "U slučaju da se pitate, ona je trenutno pohlepno čitanje Homo Deus: A Brief History of Tomorrow Yuval Noah Harari, koji" govori o tome kako smo došli da budemo i šta je život za ljude može biti u budućnosti. "Lagani, osjećati dobro stranici Turner se čini.

Govoreći o budućnosti, snimao za još jednu sezonu u Orange Is The New Black je upravo završio, a uskoro kreće na zaslonu računala u vašoj blizini. Međutim, nikada profesionalnom, Taylor je stisnutih usana na placu spojleri, osim koketno odavanje ", sve se promijenilo zbog načina na koji je završio prošle sezone s neredima i djevojke. Žene su u potpuno novo mjesto izvana i novo mjesto interno jer mnogo odnosa su se promijenile. To je uzbudljivo. "Naš TV budućnost iznenada tražim malo više utopijski, nego distopijske!

U međuvremenu, provjerite što dolazi na Netflix u 2018. I naš Roundup od najboljih TV serija kao što je, ikada.

Titan je dostupna na Digital HD sada

Evo šta dolazi na Netflix u junu