Taylor Swift Tom Hiddleston teorija zavere | BA.rickylefilm.com
Osobe

Taylor Swift Tom Hiddleston teorija zavere

Taylor Swift Tom Hiddleston teorija zavere

Taylor Swift i Tom Hiddleston Teorija zavjere koja bi mogla sve objasniti

Taylor Swift 's novog odnosa sa glumcem Tom Hiddleston se pokazala više podela nego bilo koji od njenih prethodnih. Kod nekih to 'showmance' na račun Taylor i OTT ljubavnici kakvi prikazuje Tom je tako rano o raspisivanju (ko može zaboraviti Tom "I Love TS 't-shirt? I pušta ne zaborave da samo je izašao u javnost sredinom juna.) , drugi su sigurni da romantika je stvarna i par tek do ušiju zaljubljen. (Mi preferiramo ovu verziju). U svakom slučaju, mislim da se svi možemo složiti da je malo slučajan, zar ne ?!

HiddleSwift romansi dobro i uistinu razbio internet

'Teorije zavjere' o par su vrte neto od Taylor i Tom se prvi put zajedno, i da su izgradnju zamah svaki put Twitteru hvata vjetar novog Rima pic (to je bio njihov prvi odmor zajedno), ispunjavaju roditelji pic (Tay Tay upoznao Tom mama pre samo nekoliko nedelja) ili u razonodi u moru pic (to je kako su slavili Četvrti jul). Možete dobiti ideju.

U najvećem broju slučajeva, oni su potpuno nemoguće i smiješno, čak. Mislim, da ćemo biti veoma iznenađeni ako Hiddleswift bili samo vlada Coverup stvoren da se vrućine off Brexit. Ali najnovija teorija (koji izgleda kao da dominira web) ozbiljno nas je prodao.

Su Taylor i Tom nas sve doslovno trolling? Pogledajmo činjenice.

Teorija

Ukratko: znaš kako Lemonade album Beyonce je epski 1,5 sata vizualni remek-djelo? Pa, mnogi vjeruju da Taylor je samo u tom procesu somehting slično. Razmišljajte o tome kao ultra-visoke budžetske video za svoj sljedeći Blank Space ekvivalent, u kojem Noć Manager glumac Tom Hiddleston igra olova ljubav interes Taylor.

[Twitter id = "747241064575078400"]

Vi s nama?

Prvo, tu je i činjenica da je svaka fotografija je par zajedno je došao iz iste fotografije agencije. Sumnjivo s obzirom na to je obično prilično čak i igra. Mogla jedna agencija zaista biti tako sretan? Neki su čak prijavili vidimo SAME fotograf škljoca svuda par bili.

Dakle, Taylor & Tom ima isti paps / agencije koji ih snima u svakom pokretu i čak oni koji putuju po globe.sounds kao plan 🕵🤔

- WengNicole (@ Nicole1Weng) 1. Juli 2016

Zatim, to je zapaženo Keen-eyed korisnika interneta koji su čuvari su ih putuju sa su nosili gomile pasoša. Za članove posade, možda? To je prihvatljivo.

U prilog teoriji je činjenica da je Taylor je opada albuma svake dvije godine, što znači da smo zbog jednog neminovno. Da, prošlo je gotovo dvije godine, od 1989. Godine je pušten.

[Twitter id = "748599636357582848"]

Još ti to uvjeren? Ako sve ovo * je * za novi album, mi, za jednu, ne mogu čekati da ga čuju.

Stvarnom životu Music Video romanse