The Wanted intervju London eye Phobias Pokaži mi ljubav | BA.rickylefilm.com
Osobe

The Wanted intervju London eye Phobias Pokaži mi ljubav

The Wanted intervju London eye Phobias Pokaži mi ljubav

Pomoć! Zarobljen sam na 135 metara s The Wanted

"Mislim, stvarno, to je tehnologija ne vjerujem," Siva Kaneswaran kaže obzira-na-hladno, ljuljanje na loptice od noge dok je pokreta u zatvor ljuljanje staklo oboje zarobljeni u. "Ako je ovo stvar se održavao se ogromna ljudska ruka, mislim da bih se puno bolje o tome. "

Ovo malo nadrealno izjavu The Wanted zvijezda čini malo me utješiti. Zato što sam skamenjena i visine. Ja se brzo razvija fobiju od pop zvijezde. I ja se trenutno visio u providnoj pod 135 metara iznad Temze sa dečkom bend.

"Ne brinite, mi smo u ovome zajedno", Nathan Sykes - i skamenjena visine - ponuda kako je naginje da me zagrli. Zatim je odmah naočale, 'umro na London Eye' na svom telefonu. "Ne, nitko nije umro... O ne, čekaj. Kaže umire. Čovjek umire na London Eye..."

Brzo sam shvatiti da nismo u ovome zajedno. Uopšte. Ja sam u svom strahu. Sama sam, osim roj previše upoznat tabloid novinara i nagurali u ovu sobu, boreći se za pažnju i visi na dječaka svaku riječ. Svi su snalazi na čistu padajući u mutne vode ispod na obje strane nas kao The Wanted govoriti nas kroz finesama ima dugo očekivani treći album, od usta do usta, a njihov novi singl, Show Me Love, koji je bio igrao je prvi put na radiju jutros.

Ja, s druge strane, ja nisam. Tresem. Tresu od straha pri pogledu na sićušne Big Ben i minijaturne Gherkin. Stvarno smo tako visoko gore. Pa sam shuffle noge natrag u umirujuće centar kapsulu i bulji u pod. Obično, moja instant reakcija nego što je prisiljena na neugodno visoku poziciju je da traže utjehu u onome što je pod mojim nogama, sigurno znajući da nešto opipljivo i pravi postoji između mene i sigurne smrti. Ponekad, to rezultira prilično neugodno Pritajeni pokreta. Povremeno, full-tijelo širenje.

Siva smeje kao što sam objasnio šta je mogao da svjedok u roku od nekoliko minuta, živaca zavisnosti, prije nego što je lansira u pravu strahote onoga što se nalazi ispod talasa. Ne Temze. To bi bilo previše relevantni za naš razgovor. Ali ono što se zaista događa iza zatvorena Vodenjaka vrata. Navodno - a prema dokumentarac Blackfish čitav bend čini se da zakačen na (Max i Jay također referencu doco-drama tijekom našeg putovanja) - postoji niz smrtnih slučajeva, uglavnom trenera i zaposlenih zoološki vrt, uzrokovane kitovi ubice u zatočeništvu koje su pokrivene tokom godina. Dok direktor Gabriela Cowperthwaite odlučio sastaviti potresne snimke nadzornih kamera od notorno agresivnim orka Tilikum žvakanje i pljuvanje svoju ljudsku žrtve, to je.

"To je stvarno strašno... Vidiš sve! Ja sam sada na odgovarajući način plaši kitova. Pogledajte tamo! Možete vidjeti moju kuću", kaže on, pokazujući negdje prema Battersea. Njegovu pažnju, mnogo daleko od kitova. Mine, vrlo mnogo natrag na tome da 135 metara u zraku.

U želji da pobjegne na rubu, ja Sajdl na uhvatiti Jay McGuiness regaling paket od tri usana zaljepljena pisci s lijepom priča o vremenu kada je vidio jedan od Geordie Shore djevojke baciti se čitav Scotch jaje.

"Kada ste zadnji put bili bolesni?" nudi jedan pisac, na temu bolestan. Jay cringes, pre nego što odgovorite: ". New York, prije nekoliko tjedana" On izgleda nervozno i ​​nelagodno. Da li je on kao strah od visine kao ja, pitam se? Ili samo stvarno loše pitanja.

"Imam pravu fobiju od nečega, ali nisam siguran da mogu reći..." nudi on. "Ne, ja stvarno ne mogu reći. Ne mogu to učiniti."

Pretpostavljam da sama riječ unosi strah u srce, pa bi on radije ne emituju. Imam tetku koja je toliko uplašen od medvjeda, da bi samo spominjanje bilo dovoljno da bi joj se u znoju.

Ali on nastavlja: "To je samo da to nije u potpunosti..."

"Politički korektan?" Pitam.

On klima glavom. Onda sam pokušati na kolut off popis UN-PC fobije, uključujući i ljude niskog rasta, amputiraca (on mi daje čeličnim pogled u ovom trenutku. Bilo je samo zgađen sa mnom, ili se trudi da mi pošalje subliminalne poruke, ja sam nesiguran. Ali, vjerojatno mješavina oba od tih stvari) ili, kao jedan otvoreni novinarka sugerira, trudnice.

"Mislim, pretpostavljam da je kao stranac raste u tebi", kaže on. Što bi bilo istinito. Ako je, naravno, ljudsko dijete bio vanzemaljski. I nije osoba.

Nathan je suočavanje sa celom bića u stvari vazduh izuzetno dobro u ovom trenutku. Tako da sam se kao crvena vrha i nespretno ga ispituje glasine da je bio u vezi američkog pjevačica Ariana Grande. Pročitajte rezultati tog ovdje.

"Da li lokacija? I ja sam", kaže Tom Parker u svoju gustu Lancashire Burr kao što sam mu reći o mom strahu. "Weird ovo, int to? Sa zatvorenim visokih prostorija, nisam tako loše... Ali mrzim izložen visine, oni su najgori."

Da. Da, jesu. Ali osorni jack-the-momak Parker nije tako teško kao što je mogao izgledati.

"Ja sam također plaši paukova", priznaje on.

"Ne mi kao tip momka koji se plaši paukova", odgovaram.

"Ako je bilo odmah tarantulu na mene, ja bih bio kao," Neko ga se! ' Znate li još nešto što me Fooks odbija? Animal ugriza. Midges. Bože! Mrzim ih. Ja bih radije bio u sobi punoj zmija nego sobi punoj mušice ".

Mislio sam da će reći novinarima. U tom slučaju, prekasno, druže. Vi ste bili zaključani u čaši kavez s opterećenjem od njih u posljednjih sat vremena.

Većina šokantno od svega, međutim, Max George 's otkriće.

"Dry spužva", kaže on, oči širom straha. "Mrzim to."

"Šta? Tortu?" Pitam nevericom.

"Ne! Urg" naježi on. "Ne. O, Bože. Ne razumijem kako neko može dodirnuti [kupaonicu] spužva suha. Sve u svoje nokte i tako to. To je strašno."

To bi bio najčudniji fobija koju sam ikada čuo. Da nisam od Muškarac prije nekoliko godina koji je istinski užasnuta kiseli luk. Nepotrebno je reći, to nije potrajalo. Odnos, mislim. Strah od luk, koliko je meni poznato, je živ i zdrav.

U ovom trenutku, ne pristanemo nazad na kopnu - nizak, siguran, pouzdan zemljišta - i osjećaj potpune olakšanje pere preko mene. Shvatam da su preživjeli jedan od najvažnijih nadrealnog novinarskog iskustva koje sam ikad stavio sebe kroz. I iako sam još uvijek skamenjena i visine, ja sam razvio nove poštovanjem za The Wanted. Ne mogu da smislim nešto strašnije nego što je visio preko rijeke sa gomilom ljudi koji traže super-lična pitanja, kako bi se otići i početi nove glasine. I oni rukuje cijelu stvar sa toplinom i ljubaznost samo opsjednut od strane onih koji zaista razumiju burne pop igre igraju. Nemojte potcjenjivati ​​ove momke. Oni su u tome da osvoji. Spužva ili ne spužva.

Show Me Love The Wanted će biti objavljen 20. Oktobra 2013. Njihov treći album, od usta do usta, bit će od 4. Novembra 2013. Godine.

Poznata fobije - 45 (uglavnom bizaran) poznati strahovi