Tom Daley Splash! druga serija - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Tom Daley Splash! druga serija - vesti o poznatim ličnostima

Tom Daley Splash! druga serija - vesti o poznatim ličnostima

Tom Daley Splash! naručen za drugu seriju

Tom Daley 's TV emisija Splash! je naručen za drugu seriju.

Uprkos tome što je najavljeno od strane kritičara, predstave, koja vidi Daley naučiti ličnosti kako roniti, osvojila gledaoce, sa 6.6million tuning u gledati konačni u subotu.

Olimpijske ronilac je rekao da je "preko Mjeseca" sa reakcije gledalaca i da su se prijavili za drugu seriju.

"To je ostvarenje sna za mene da se uključe u zabavnoj emisiji koja je bila toliko uspješna i odgovara i tako dobro oko moje raspored treninga", rekao je on.

"Splash! Stavio bocama na udarnom terminu TV i ronilačkih klubova širom zemlje su stalno mi govore da sada imaju liste čekanja, nakon popularnost emisije. To samo po sebi je neverovatan uspeh i veoma sam uzbuđen da bude dio od toga. "

Direktor ITV zabave i komedije Elaine Bedell je rekao: "Mi se radujemo još u subotu uveče spektakl, i sjaj, sa druge serije."

Prva serija video Eddie 'Orao' Edwards trijumf nad poput Joey Essex i Jade Ewen.

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

HOT OLYMPIC MEN

IZVOR: Daily Mail

Dana 31. Oktobra 2012. Godine, napisali smo.

Tom Daley lansira svoj reality TV šou. Olimpijske medalje će naučiti poznate ličnosti kako zaroniti u novoj ITV serije.

Vrhunac vremena emisije, čiji je radni naslov je Splash !, obećava da će biti "spektakularno i urnebesno udarnim zabavu", ali nikakvi detalji su dobili na koliko visoko će ukupno biti ili identitet zvezda.

Takmičari će se tražiti da svake sedmice izvesti ronjenje u olimpijski bazen, uživo na TV-u.

Govoreći o novom poduhvat, ronilac je rekao da je to bio "divan 2012. Ima li boljeg načina da se to zaokruži tako što će postati uključeni u ovaj veliki novi šou; ostvarenje sna za mene - zabavni pokazati sve o ronjenju."

"Ja ću se pomaže poznatih kao oni ovladaju opasan i uzbudljiv sport i ne mogu čekati za početak", dodao je on. Predstava će biti ocijenjeni od strane stručnog žirija, uz javno glasanje za svoje omiljene slavne.

"Splash! Obećava uzbuđenja, prosipanja i dodir komedija kao poznata lica odvesti celebrity skakaonice", rekao je direktor ITV zabave i komedije, Elaine Bedell.

Ova vijest dolazi nakon što je Cheryl Cole na tviteru je zavodljiva poruku ronilac u kolovozu: "@ tomdaley1994 Mislim da si nevjerovatan Hoćeš li me naučiti kako Swan dive!?" napisala je.

OLYMPIC FEVER - najtoplijeg SPORTAŠI I PRIČE sa događaja

Cheryl Cole STYLE EVOLUTION

IZVOR: The Guardian

Hot olimpijski Men: ženskama iz Rio '16 i Olimpijskih igara prošlosti